Ne alaka benim tel saati yanlis@EFE UYSAL sürekli poloşa geçiliyosun haftaya diriliş konusunda poloşa ayarı vermek lazım.![]()
Ne demek ne alaka? Adam geçiyo mu geçiyo.Ne alaka benim tel saati yanlis![]()
![]()
Pcde olsam gecilmem saat duzgun ayarlanmiyor burdan ben acarim diye rahattim yavastan aldimNe demek ne alaka? Adam geçiyo mu geçiyo.1 dakika erken aç madem yanlış.
![]()
Çapınız yetmez@EFE UYSAL sürekli poloşa geçiliyosun haftaya diriliş konusunda poloşa ayarı vermek lazım.![]()
Ayari yiceksin pcye gecinceÇapınız yetmez![]()
GörüsecezGörüşürüz.![]()
Bahaneye gelAyari yiceksin pcye gecince![]()
Artik dikkatli olacam hep sen cikiyon karsima.ssss
Gorecem bahaneyi 2 hafta benden konu almayi goreceksinGörüsecez
Bahaneye gel![]()
Sakin ol sampiyonGorecem bahaneyi 2 hafta benden konu almayi goreceksin![]()
![]()
Aga farketmez ya sen ya ben Survivorda daha cok konu olacakSakin ol sampiyon![]()
2 dakika da ters döndünAga farketmez ya sen ya ben Survivorda daha cok konu olacak![]()
De get ağzımı bozdurma Survivori gec de Dirilis benim icin cok kutsal konu vermicem artik sana2 dakika da ters döndünTamam korkma sana da arada konu bırakırım
Şaka bir yana aynen bende öyle düsünuyorum zaten![]()
Zaten hep aynı şeyler var izlemeye gerek yok bence deBugün izleyemeyeceğim ne yazık ki.![]()
Hadi canım yemiyoruz bunları @beyazsoy Semih'e giydirdiğinde anlıyoruz izleyip izlemediğini.Zaten hep aynı şeyler var izlemeye gerek yok bence de![]()
İzlemiyor cocgunlukla Twitter da yada ekşi izleyenleri okuyup öyle cevap veriyor.. İzlese zaten seminin ne mal olduğunu anlar)))Hadi canım yemiyoruz bunları @beyazsoy Semih'e giydirdiğinde anlıyoruz izleyip izlemediğini.![]()