Iyi ozaman unlulerin kazanma sansi var. Ben herzamanki gibi geriden izliyorum. Daha nagihan yarismadan reklam girdi. Sandim kaybedildi diye oldu kavga
Iyi ozaman unlulerin kazanma sansi var. Ben herzamanki gibi geriden izliyorum. Daha nagihan yarismadan reklam girdi. Sandim kaybedildi diye oldu kavga
Sözde bıraktın yarışmayıSerkay ayağım tutmuyor dedi oyunda çekildi.. Damala sakatlandı Ibrahim iki oyun kaybetti
Biri bana tesadüf demesin)))
Yok zaping yaperken bakıyoruz o kadar izin ver))Sözde bıraktın yarışmayı
Semihin kişisel şovuna dönüştü survivor artık izlememen lazımYok zaping yaperken bakıyoruz o kadar izin ver))
Atakani seçip yendi mi yoksa))))Semihin kişisel şovuna dönüştü survivor artık izlememen lazım
Yenildi Yattaraya .ssAtakani seçip yendi mi yoksa))))
Mehmetle oynamasına izin vermediler mi)))Yenildi Yattaraya .ss
Bu oyunun en iyisi Mehmet suana ve bir sonraki turda karsilasacaklarMehmetle oynamasına izin vermediler mi)))
Yunus yok mu dövdüler mi)) onunla oynarBu oyunun en iyisi Mehmet ve bir sonraki turda karsilasacaklar
Yunus var . Suana kadar yunus Tugba ve yilmaz oyun verdi ve birtanede nagihan Verdi. Diger unluler aldi hepYunus yok mu dövdüler mi)) onlar oynar
Tamam kesin Yunusu seçer Tuğbayi seçecek hali yok ya)))Yunus var . Suana kadar yunus Tugba ve yilmaz oyun verdi ve birtanede nagihan Verdi. Diger unluler aldi hep
Yunusa sira gelmez. Unluler alir. Semih en azindan yarisiyor. Serkay gibi korkup geri cekilmedi. Mehmet ibrahimide serkayida yendiTamam kesin Yunusu seçer Tuğbayi seçecek hali yok ya)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?