Onlar masalarda, ben de forumda çalışacağım Swordsman içinMacun (illuminati oluyor bu durumda o da) tembihlemiştir onları ama bu oyunu bozucaz
Onlar masalarda, ben de forumda çalışacağım Swordsman içinMacun (illuminati oluyor bu durumda o da) tembihlemiştir onları ama bu oyunu bozucaz
Önce sayı alsın Batuhan’la arasında 10 puan varOnlar masalarda, ben de forumda çalışacağım Swordsman içinAntilerimiz çok, size pabuç bırakamayız
2'de 2 ile başladıkÖnce sayı alsın Batuhan’la arasında 10 puan var
Özgür dede nefise,Osmancan ve Yusuf karşısında %60 la kapamıştı 2023 ü2'de 2 ile başladıkBatuhan genç ve güçlü, Adem için zor rakip ama Adem zorları sever zaten
Hikmet iyi demiş leş adaşımaToros kaplanı hislerimize tercüman olmuşgelip @Angelica nın Maraş’ı dövse tam olur@Bully @MasacRE @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Mr.At Ekli dosyayı görüntüle 131972
------
Özgür dede nefise,Osmancan ve Yusuf karşısında %60 la kapamıştı 2023 üyaşın önemini yok etti dedem
Hikmet iyi demiş leş adaşıma
Özgür dedenin performans takdire şayan ama nefesi All Star'a yetmediTabii yazdılar da yazdılar dedeyi potayaAdem kendini o durumlara düşürmez
Lo @serhatt la @Emre Ozansoy dünden beri bu sorunun cevabını düşünüyor yazık beHikmet iyi demiş leş adaşıma
Özgür dedenin performans takdire şayan ama nefesi All Star'a yetmediTabii yazdılar da yazdılar dedeyi potayaAdem kendini o durumlara düşürmez
En kısa zamanda elenir inşallahAdaşın çok sinir bir adam valla
Lo @serhatt la @Emre Ozansoy dünden beri bu sorunun cevabını düşünüyor yazık be
https://twitter.com/x/status/1876009968123744390
O sırada @Angelica çoktan kararını vermiş@MasacRE @Dosi @Yakamoz-Asi @Zeyno @tekin @12.Adam @cookies @Mr.At @RüzgarGülü @Royal_Highness Ekli dosyayı görüntüle 131973
En kısa zamanda elenir inşallah
Adem'i seviyon dimi abla?
Dün Barış potaya girmek istedi ama Adem izin vermedi------
Ayy inşAllah Adem mi Barışın arkadaşı severim tabii
Dün Barış potaya girmek istedi ama Adem izin vermediKardeşini tehlikeye atmadı
Dün Barış potaya girmek istedi ama Adem izin vermediKardeşini tehlikeye atmadı
Almeda ile nagihan gelip Maraş’ı aşağılamadan elenmemeliEvet ya çok iyi etti aferim ona
Almeda ile nagihan gelip Maraş’ı aşağılamadan elenmemeli
Senin Maraş için neler diyolla 😱 @Emre OzansoyÇeneni barıştan uzak tut yoksa kafana
Nasıl noldu 😱Senin twiiter hesabına ne oldu
Bu ne gıııHesabını çalacaktım daşaka bir yana bak ne gösterecem
Twiiterde grok var ona seni sordum bak ne dedi
Ekli dosyayı görüntüle 131974
Diyorum ya twitter de grok var yapay zeka galiba kullanıcı adını veriyorsun yorumluyorBu ne gıııyapay zeka mı oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?