- Reaksiyon puanı
- 60,641
- Puanı
- 1,060
Avut sen böyle kendini2-1 oldu skor bayrakta badem geride hala
Adem'i partnerleri zor duruma düşürüyor, bireyselde bire bir vslerde makası açacaktır
Avut sen böyle kendini2-1 oldu skor bayrakta badem geride hala
dur gııı yılan patlatmaca izliyoruzAvut sen böyle kendini
Adem'i partnerleri zor duruma düşürüyor, bireyselde bire bir vslerde makası açacaktır
Sen ayna karşısına geç de kendine gül ayol.
gülerim ne var güzel bir eylem gülmekSen ayna karşısına geç de kendine gül ayol.
3 gündür hasta gızzzz yazık git bir çorba yapSen ayna karşısına geç de kendine gül ayol.
İst. gelince gider yaaprım.
Senin de süren dolmuş @Angelica öyle dedi artık yanlız gezerken dikkat et , kaçırıp bir yere kapatmasınİst. gelince gider yaaprım.
Son kullanma tarihi geçen sensin ayol.Senin de süren dolmuş @Angelica öyle dedi artık yanlız gezerken dikkat et , kaçırıp bir yere kapatmasın
@Dosi @Bully @12.Adam @Yakamoz-Asi @MasacRE
https://twitter.com/x/status/1905191310358695939
Senin de süren dolmuş @Angelica öyle dedi artık yanlız gezerken dikkat et , kaçırıp bir yere kapatmasın
@Dosi @Bully @12.Adam @Yakamoz-Asi @MasacRE
https://twitter.com/x/status/1905191310358695939
yine Batuhan seçti ademi badem niye kaçıyor böyleAdem yendi Batuhan’ı
unutmayın ki bana hiçbir şey olmazSon kullanma tarihi geçen sensin ayol.
Adem asla kaçmaz, bana fark etmez kafasındayine Batuhan seçti ademi badem niye kaçıyor böyle
------
unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz
sedata batuhanı ; ismaile yusufu seçtirmiş hikmetle badem strateji altında ; çok salozlar yaAdem asla kaçmaz, bana fark etmez kafasındaYusuf’u seçmek istedi ısrarla, birazdan oynayacaklar.
Adem suda bir tık zayıf diye Batuhan seçti onu ama hüsrana uğradı
Ademle Hikmet takımı yönetiyorlar, helal olsunsedata batuhanı ; ismaile yusufu seçtirmiş hikmetle badem strateji altında ; çok salozlar ya
Yusuf’u yesin kudursun zirkonyum bananeAdemle Hikmet takımı yönetiyorlar, helal olsun
Adem, geriden gelmesine rağmen Yusuf’u da yendiÇatla
Batuhan Gökgöz yüzünden gitti oyun.Yusuf’u yesin kudursun zirkonyum banane
ayol badem ilk tur atamayan volkan hikmet de poyrazı seçince gitti oyun zaten skor 8-7 idiBatuhan Gökgöz yüzünden gitti oyun.
Düellolarda aslan, oyunlarda kedi. ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?