Allah razı olsun.Heyatım işte geçici süre sedefin dizisi batsa da sana saldırmicem hedeflerim başka demek istedim
Allah razı olsun.Heyatım işte geçici süre sedefin dizisi batsa da sana saldırmicem hedeflerim başka demek istedim
Kaknem ile derdin varsa kendin uğraş, bizi pis emellerine alet etmeZaten ben de kaknemi bezdirin diye dedim bu aralar forumun kötüleri sosyal medya fenosu deniz marulu ve kaknem Erayonların hakkından gelmek için @Özgür ile bile barış anlaşması imzaladık
Neyse kaknemi bezdirdikten sonra size bu üçlü çok güçlü diye dizi yazarızüçünüz @serhatt a kurbanlık dana muamelesi yaparsınız o dizide
Survivor 2023 yorumu alalım sizden Özgür bey hazır konuya girmişken
Yorum yapılamayacak kadar kötü bir sezon geliyor bence.Kaknem ile derdin varsa kendin uğraş, bizi pis emellerine alet etme
------
Survivor 2023 yorumu alalım sizden Özgür bey hazır konuya girmişken
Sen de saldın artık iyice programı ha. Masadan bir bir eksiliyor dostlar...Yorum yapılamayacak kadar kötü bir sezon geliyor bence.
@Hazem @Angelica çok kötü duruyor. Nagihan'ımın ahı tutacak inşallah.İlk iyi başlar sonra 4'lere düşer.
https://twitter.com/x/status/1612970114671906822
Yorumlar şimdiden olumsuz.Bakalım bu sene nasıl olacak
Tanıtım olaylı olmuş birkaç sevdiğim isim var, şans vermem yine de.1. Bölüm Fragmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?