Kızlar ve parlakçılar şu elemana yükselmiş hep
https://twitter.com/x/status/1609266089590140929
Bizim ise NBFC olarak tarafımız belli... @Sherlock @Maskeli Fedai @Cervantes @dosimosi @12.Adam @Emre Ozansoy
Kızlar ve parlakçılar şu elemana yükselmiş hep
oğlanın adı ne öyleKızlar ve parlakçılar şu elemana yükselmiş hep
Bizim ise NBFC olarak tarafımız belli... @Sherlock @Maskeli Fedai @Cervantes @dosimosi @12.Adam @Emre Ozansoy
alp er tunga öldi müoğlanın adı ne öyleTunga isveççe dil demek
Asena ise “Güçlü bir anne birde şampiyon neden olmasın. Bekle beni Survivor dişi kurt geliyor” diyen kişi. Evlidir büyük ihtimal
Yükselmemek elde değil.Kızlar ve parlakçılar şu elemana yükselmiş hep
İlk kısmı çok anlamadımalp er tunga öldi mü
ıssız ajun kaldı mu
ödlek öçin aldı mu
emdi yürek yırtılur
Asena'yı görmüştüm Nisa ile buluşmuşlardı. Futbolcu Ahmet Dursun'un karısıydı da boşanmışlar ya şimdi ona bakarken gördüm bu ayrılık haberini
Bilmiyor musun bu şiiri. Türkiye'de her okulda mutlaka bir şekilde sözü geçmiştir bu şiirinİlk kısmı çok anlamadım
Evet baktım şimdi, kızı yakında 3 yaşına girecek. Küçücük kızını bırakmaya gönlü nasıl el verecek:/
Yok ilk kez duydum. Ajun Acun nedeni ile öyle yazdın sandımBilmiyor musun bu şiiri. Türkiye'de her okulda mutlaka bir şekilde sözü geçmiştir bu şiirin
Nagihan el kadar bebeyken bırakıp gitmişti kızını
Yok ya Tunga isminden bahsedince bu şiir geldi aklımaYok ilk kez duydum. Ajun Acun nedeni ile öyle yazdın sandım
Hepsi bir garip. Değer mi çocuklarının en güzel yıllarını kaçırmaya
3 farklı takımla, 3 farklı grubu da domine etmeye geliyoruz.
İlk kurbanımız “BALON GÜNLER” isimli dizi olacak… @MasacRE @Maskeli Fedai
Balon Günler diziler mezarlığına çoktan defnedildi bileBalon Günler isimli diziyi yok etmemiz fazla uzun sürmez Şerlok beyciğim
3 farklı takımla, 3 farklı grubu da domine etmeye geliyoruz.
İlk kurbanımız “BALON GÜNLER” isimli dizi olacak… @MasacRE @Maskeli Fedai
Balon Günler isimli diziyi yok etmemiz fazla uzun sürmez Şerlok beyciğim
@Aserat ın şerri üzerinize olsunBalon Günler diziler mezarlığına çoktan defnedildi bile
Bu üçlü bir arada olunca önümüzde kimse duramaz@Aserat ın şerri üzerinize olsun
Zaten ben de kaknemi bezdirin diye dedim bu aralar forumun kötüleri sosyal medya fenosu deniz marulu ve kaknem ErayBu üçlü bir arada olunca önümüzde kimse duramaz
Kötü görmek istiyorsan aynaya bak.Zaten ben de kaknemi bezdirin diye dedim bu aralar forumun kötüleri sosyal medya fenosu deniz marulu ve kaknem Erayonların hakkından gelmek için @Özgür ile bile barış anlaşması imzaladık
Neyse kaknemi bezdirdikten sonra size bu üçlü çok güçlü diye dizi yazarızüçünüz @serhatt a kurbanlık dana muamelesi yaparsınız o dizide
Öyle görünüyor ya da son anda Ünlüler - Fenomenler ve Influencer'lar diye 2'ye bölecek Acun.Anlamadım. 3 grup mu olacak?
Senin tercihin daha mantıklıymışBu sezon illa Berdan Mardini yi tutucam diye tutturan @Angelica ya inat favorim Walison
Ekli dosyayı görüntüle 119809
Ağzını yırtarım senin hadsiz!!!!Zaten ben de kaknemi bezdirin diye dedim bu aralar forumun kötüleri sosyal medya fenosu deniz marulu ve kaknem Erayonların hakkından gelmek için @Özgür ile bile barış anlaşması imzaladık
Neyse kaknemi bezdirdikten sonra size bu üçlü çok güçlü diye dizi yazarızüçünüz @serhatt a kurbanlık dana muamelesi yaparsınız o dizide
Biz küs müydük de barış imzaladık. 😱Zaten ben de kaknemi bezdirin diye dedim bu aralar forumun kötüleri sosyal medya fenosu deniz marulu ve kaknem Erayonların hakkından gelmek için @Özgür ile bile barış anlaşması imzaladık
Heyatım işte geçici süre sedefin dizisi batsa da sana saldırmicem hedeflerim başka demek istedimBiz küs müydük de barış imzaladık. 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?