Adam kendine yapılan komployu görmüştürPerviz de bana gıcıklık olsun diye bu fotoyu paylaşmış. İyi ki elemişler seni Perviz
Ekli dosyayı görüntüle 80306
Adam kendine yapılan komployu görmüştürPerviz de bana gıcıklık olsun diye bu fotoyu paylaşmış. İyi ki elemişler seni Perviz
Ekli dosyayı görüntüle 80306
Nisa'yı savunuyorlar daha, yether Cemal!
senin isminin Ersin olduğunu bile bilmiyordum. Gerçektende tanımıyorumAdaşımı desteklemeniz çok doğru bir karar olacaktır.Bugünkü performansıyla bana gençlik yıllarımı hatırlattı.
Cemalcan Nisa yı savunuyor,
Ben diyorum yazmazda bunlar ya
Olabilir. Bende de hatlar karıştıKonuya ilk başta böyle girmemiştin amaSanki onu başka biri için söyledim ben ya, Burak'dı sanırım
Adaşımı desteklemeniz çok doğru bir karar olacaktır.Bugünkü performansıyla bana gençlik yıllarımı hatırlattı.
Bu akşam Nisa yazılmalı ama strateji yapıp barış ya da cemal de yazabilirler. SdEmre bunların hepsi kafasız hala Nisa savunuyorlar ya yazmazlarda bunlar
Pembe panterCemal'de tam mal çıktı.
Allah akıl fikir versin.
Bu akşam Nisa yazılmalı ama strateji yapıp barış ya da cemal de yazabilirler. Sd
Ben geçen Nisa'ya laf attım diye bana sinir bozucu atmadım mi? 😱Bu akşam Nisa yazılmalı ama strateji yapıp barış ya da cemal de yazabilirler. Sd
Ne ara 😱Ben geçen Nisa'ya laf attım diye bana sinir bozucu atmadım mi? 😱
kural gereği koyamıyorlar.Akşam oylamaya koyarlar o zaman...
Bak mert nasıl konuşuyor 😱Aminnn
Göreceksin teyzoş yazmacaklar hala savunuyorlar çıldırcam
Bak mert nasıl konuşuyor 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?