Ciddiyim. aklımda öyle kalmışCiddi misin troll mü yapıyorsun anlamadım
Berkan, Mert'e "tatile gelmiş gibi" dedi.Yürü be kral.
Eğlenelim diye takılıyoruz zaten.İşimiz troll bilmiyorsun sanki.
Ersin'i mi desteklesek...
Biliyorum Şerlok beyTam onu yazacaktım. biliyorsunuz en başında Ersin'ciyim de demiştim
@Bully kirmizilardan vazgeçmek yok. Mert ve Ersinciyiz
Nisa konseyde susma hakkını kullanıyor galiba.
Baya yanlış kalmış o zaman. Ben Gizem'den bile kötü olduğunu söylüyordum Yunus'un performansının ki puan tablosunda da son sırada zatenCiddiyim. aklımda öyle kalmış
5 erkek 1 erkekden sayı alamadı... evet az oynuyorlar ama 5 i birden 1 sayı alamayınca..@The_Erinch abi gördünmü acun merti kıpkırmzı etti
Destekleyeceksen Ersin'i destekle bari, bırak şu itici loserıBiliyorum Şerlok beyAma konuya bi hevesle girdim, modumu düşürdü kütükler.@MasacRE Bir anda parlamış bulundum, huyum kurusunTabii çabuk sönerim.
Ersin'i destekleyebiliriz evet hak ediyorAynen kırmızılara devam@The_Erinch
Yahu daha düzenli izlemedigin dönemlerdi. neyse bakarım belki bir araBaya yanlış kalmış o zaman. Ben Gizem'den bile kötü olduğunu söylüyordum, Yunus'un performansının ki puan tablosunda da son sırada zaten
5 erkek 1 erkekden sayı alamadı... evet az oynuyorlar ama 5 i birden 1 sayı alamayınca..
farkettiysen hiç onaycı bir tepkide almadı yanındakilerden
@MasacRE @SherlockBiliyorum Şerlok beyAma konuya bi hevesle girdim, modumu düşürdü kütükler.@MasacRE Bir anda parlamış bulundum, huyum kurusunTabii çabuk sönerim.
Ersin'i destekleyebiliriz evet hak ediyorAynen kırmızılara devam@The_Erinch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?