Bu kadın değil ki ECÜNNÜ BAŞIİddia ediyorum bu kadın kalsa @MasacRE ve @Sherlock Nisa yı desteklemezdi@Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Özgür @eskici @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @alperuz @The_Erinch @Emre Ozansoy
Bu kadın değil ki ECÜNNÜ BAŞIİddia ediyorum bu kadın kalsa @MasacRE ve @Sherlock Nisa yı desteklemezdi@Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Özgür @eskici @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @alperuz @The_Erinch @Emre Ozansoy
İddia ediyorum bu kadın kalsa @MasacRE ve @Sherlock Nisa yı desteklemezdi@Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Özgür @eskici @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @alperuz @The_Erinch @Emre Ozansoy
@Maskeli Fedai bunlara dönüş yapmayu öğret iyi kıvıramıyorlarKimse reisimin yerini tutamaz, ancak şöyle bir baktığımız zaman reisimin sonrasında desteğimi kendilerine aktarabilirdim.
İddia ediyorum bu kadın kalsa @MasacRE ve @Sherlock Nisa yı desteklemezdi@Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Özgür @eskici @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @alperuz @The_Erinch @Emre Ozansoy
Sus kız kurularının başı. SsBu kadın değil ki ECÜNNÜ BAŞI
Performans tablosunda bunu geçmeyenler var halaBu kızı izlememiştim ben ya twiiterde falan iyi diyorlardı
Ucube .ss
Kız kurularının başı çiğdem ablan ben değil .ssSus kız kurularının başı. Ss
Teyzem olur be ne ablası. SsKız kurularının başı çiğdem ablan ben değil .ss
Performans tablosunda bunu geçmeyenler var hala
Denks elatUcube .ss
Sakatlanmış yeeşbe yunus Emre geldi galiba. SsVallamı e niye bunu elemişler o zamanda Gizem deselermiş ya
Seneye de izleyecek misin macun abiniAlsınnnnnnnnnnnnnn macun abimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?