Emre Ozansoy
Moderatör
Dinlenmek herkesin hakkı öyle deme.Murat yorgun yorgun devam etmek istemedi herhalde.
Senin şu haline alışamıyorum ya
Dinlenmek herkesin hakkı öyle deme.
Reisin iki kere ağlaması dışında söyleyecek kozunuz yok, çevirip çevirip aynı lafları söylüyorsunuz ancaKappak ettin helal
Farkındayım zaten, tadını çıkarıyorum bu günlerininYarın ne yazacağım belli olmaz.Alışma bence de.
Voleybolda son 4 sayı onun hatasından yendi ve sussssssReisin iki kere ağlaması dışında söyleyecek kozunuz yok, çevirip çevirip aynı lafları söylüyorsunuz ancaEvrim elenirken kim ağlayacak göreceğiz
Ben de başlarda seviyordum Nisa’yı hatta Evrim ve Nisa favorimdi. Son bir iki haftada gözümden fena düştü.Nisa reisim hassas bir kız, biz onu öyle seviyoruz
Evrim kaç kere sahanın dışına top attı be, şimdi onun kavgasını mı edecezVoleybolda son 4 sayı onun hatasından yendi ve sussssss
Nisa reisi desteklemeyi bırakarak hata etmişsin, kaybedeceksinizBen de başlarda seviyordum Nisa’yı hatta Evrim ve Nisa favorimdi. Son bir iki haftada gözümden fena düştü.
Sizinki ağlar yine yalandan eğer öyle bir şey olursa.Reisin iki kere ağlaması dışında söyleyecek kozunuz yok, çevirip çevirip aynı lafları söylüyorsunuz ancaEvrim Nisa'dan önce elenirken kim ağlayacak göreceğiz
O sizinkinin yaptığı iş canım unuttun herhalde gidenlerin arkasından önce iki ağlayıp sonra kahkahalar atan Evrim'iSizinki ağlar yine yalandan eğer öyle bir şey olursa.
Sus be aygır gibi vurdu nisa topa hep dışarı. SsEvrim kaç kere sahanın dışına top attı be, şimdi onun kavgasını mı edecez
Sus be aygır gibi vurdu nisa topa hep dışarı. Ss
Ben bilmiyorum kime öyle yapmış? İlk haftalar pek takip etmiyordum kendisini. Ona göre savunmamı hazırlayacağım.O sizinkinin yaptığı iş canım unuttun herhalde gidenlerin arkasından önce iki ağlayıp sonra kahkahalar atan Evrim'i
Senin totona da öyle vurur inşallah da geberir gidersin. ssSus be aygır gibi vurdu nisa topa hep dışarı. Ss
Totom sağlamdır no problema 😂😂Senin totona da öyle vurur inşallah da geberir gidersin. ss
Birkaç kere olmuştu öyle bir şeyler, Ceyhun falandı galibaBen bilmiyorum kime öyle yapmış? İlk haftalar pek takip etmiyordum kendisini. Ona göre savunmamı hazırlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?