Gerçekleri söylüyorum ben her zamanki gibi@serhatt uyutmadı mı seni bu ne şuursuzluk 😱
Gerçekleri söylüyorum ben her zamanki gibi@serhatt uyutmadı mı seni bu ne şuursuzluk 😱
Benim kollarımda ondan daha iyileri uyuyor@serhatt uyutmadı mı seni bu ne şuursuzluk 😱
Kız hatırlat yarın şunu paylsşıcam @vadikızı nın orucu bozulsun@Çiğdem @serhatt @Dosi @xBUGRAx @alperuz @Forumdash ve tüm tiktaklar..
https://twitter.com/x/status/1254878665407639554
AŞK101 bitirdim geldim..
Sayfalarca yorumlarıda hızlıca okudum.
Fragmanda baktım.
Ben hiçbir şekilde Nisaya gösterilen müsamaha katlanamıyorum. Kız resmen dalga geçiyor takımla...Okadar rahat ki.. Ne yaparsam Nede Olsa Pohpohlayanım olacak diyor. Voleybolda kenara geçti oturdu zırladı; ertesi gün hani dondurmam dedi..
Bugün kenara geçti zırladı; akşam havuzlarda;foto karelerinde...
İstatistik olarak iyi bir kız ama zerre şampiyon olamaz.. İlk 8 iteleyerek girer okadar.
Bu akşam ki oyununda ısmarlama olmuş...+35 bir takım Gönüllülerin verebilceği kareleri veremezdi o lunaparkta. Acun göze;zevke;sosyal medyaya göre doğru bir hamle yapmış. Ersin duş alırken mi izlemek isterler yoksa Barış yada Cemal Can mı...
Yarın ki oyunla ilgili olarakda...Tüm fragman ünlüleri olumsuz gösteriyor demekki oyun ünlülerin. Konseydede Gizem net. Sıfır performans;Sıfır Ekran Ratingi. Aşkımın bile ondan daha fazla ekran ratingi var.
@Dosi Artık bu senede sonradanda olsa bulaştın bu bataklığa bırakmanı tavsiye etmiyorum.
Daha @Sherlock ve @MasacRE Kardeşimle Nisadan dolayı uğraşıp; @vadikızı ve @Emre Ozansoy yuda Barışdan vurup delirtmek lazım.
@eskici nin altyazıları ve @xemrexxx nin soluksuz paylaşımlarıylada eğlenmeye devam edeceğiz.
Geçmiş yıllarınızı bilmiyorum ama özellikle son 1 aylık sürede bayağı keyif aldım bu Survivor bölümünden.
tabiki @DarkLegenD @mesmeso61 @dreamy @hayret bi şey @Özgür @12.Adam ve @RevaN @alperuz ıde unutmamak lazım.
Gene çok konuştum; şimdi gideyimde aşk101 yorum yapayım
Evrim reyis hangisiyle yakışıyorbakalıjm @vadikızı nın herifi mi kapacak @alperuz & @Dosi ninkini mi@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem @The_Erinch @DarkLegenD @eskici @RevaN @serhatt
Yine mi bağlanmış. 😱 Bilmiyordum, bakayım bir. Ama dediğin gibi tarihinin en iyi günlerini yaşıyor hem Surviror, hem Ekstra.
Sercan Berkan hangisi antipatik anketi yapıyorlardı bağlandı yapmayın dedi
Dediğim gibi abla, al birini vur ötekine.
Valla Berkana göre Sercan daha antipatik bence
Orası öyle... Yasin > Mert > Sercan > Berkan > Yunus Emre > Ardahan diye gider.
Benden duymuş olma @serhatt aşüftesi senin barış A göz koydu
60. BÖLÜM İNTERNETE ÖZEL FRAGMANI
Survivor 2020'nin 60. bölümünün özel tanıtımı yayınlandı! İşte Survivor'ın acunn.com'a özel tanıtımı
Survivor 2020'nin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünün acunn.com'...www.acunn.com
@vadikızı @The_Erinch @Hachiko @eskici @Sherlock @MasacRE @alperuz @xemrexxx @Bully @Maskeli Fedai @12.Adam
Herkes çok sinirli bu akşam.60. BÖLÜM İNTERNETE ÖZEL FRAGMANI
Survivor 2020'nin 60. bölümünün özel tanıtımı yayınlandı! İşte Survivor'ın acunn.com'a özel tanıtımı
Survivor 2020'nin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünün acunn.com'...www.acunn.com
@vadikızı @The_Erinch @Hachiko @eskici @Sherlock @MasacRE @alperuz @xemrexxx @Bully @Maskeli Fedai @12.Adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?