TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

AŞK101 bitirdim geldim..
Sayfalarca yorumlarıda hızlıca okudum.

Fragmanda baktım.

Ben hiçbir şekilde Nisaya gösterilen müsamaha katlanamıyorum. Kız resmen dalga geçiyor takımla...Okadar rahat ki.. Ne yaparsam Nede Olsa Pohpohlayanım olacak diyor. Voleybolda kenara geçti oturdu zırladı; ertesi gün hani dondurmam dedi..
Bugün kenara geçti zırladı; akşam havuzlarda;foto karelerinde...

İstatistik olarak iyi bir kız ama zerre şampiyon olamaz.. İlk 8 iteleyerek girer okadar.

Bu akşam ki oyununda ısmarlama olmuş...+35 bir takım Gönüllülerin verebilceği kareleri veremezdi o lunaparkta. Acun göze;zevke;sosyal medyaya göre doğru bir hamle yapmış. Ersin duş alırken mi izlemek isterler yoksa Barış yada Cemal Can mı...

Yarın ki oyunla ilgili olarakda...Tüm fragman ünlüleri olumsuz gösteriyor demekki oyun ünlülerin. Konseydede Gizem net. Sıfır performans;Sıfır Ekran Ratingi. Aşkımın bile ondan daha fazla ekran ratingi var.

@Dosi Artık bu senede sonradanda olsa bulaştın bu bataklığa bırakmanı tavsiye etmiyorum.
Daha @Sherlock ve @MasacRE Kardeşimle Nisadan dolayı uğraşıp; @vadikızı ve @Emre Ozansoy yuda Barışdan vurup delirtmek lazım.

@eskici nin altyazıları ve @xemrexxx nin soluksuz paylaşımlarıylada eğlenmeye devam edeceğiz.

Geçmiş yıllarınızı bilmiyorum ama özellikle son 1 aylık sürede bayağı keyif aldım bu Survivor bölümünden.

tabiki @DarkLegenD @mesmeso61 @dreamy @hayret bi şey @Özgür @12.Adam ve @RevaN @alperuz ıde unutmamak lazım.

Gene çok konuştum; şimdi gideyimde aşk101 yorum yapayım

Bir dipnot: Bu yolda yola çıktığım @Maskeli Fedai ve @Bully unuttum sanmayın. 😎

Reactions: Bully
Nisa'nın tavırlarından ve arkadaşlarının ısrarla onu teselli etmeye çalışmasından bıktım artık. Ağlıyor ağlıyor sonra ödüle gittiğinde hiçbir şey olmamış gibi gülüp eğleniyor. 2-3 gün iyi devam eder sonra bir gün yine ağlayası tutar. İnşallah en kısa zamanda elenir bıkkınlık geldi artık.