Emre Ozansoy
Moderatör
Ruhum sizinle olacak Sherlock Bey
Reisi böyle görmek istiyoruz
https://twitter.com/x/status/1254876286117466118
Gönüllerin Şampiyonu ne kadar haklı yine... @eskici @Hachiko @The_Erinch @vadikızı @xemrexxx @MasacRE @Sherlock
Tabiki olacak. Boşuna mı damar basmaktayim@Dosi Diss Savaşları yeni sezon düşünür müsün acaba?
Tamam arada gelip Mert'i övüp giderimSizin SABAR dolu mesajlarınız olmadan olmaz Dosi hanım...
Tabiki olacak. Boşuna mı damar basmaktayim
Reisim için şu an bundan daha iyi bir ödül olamazdı Şerlok beyciğimReisim bu ödül sonrası kendine gelecektir Utku beyciğim.
Haklı isyan, Mert soyununca haber ederiz biz sana di mi qı @xemrexxx .ssBen artık Survivor izlemeyi bırakiyorum. Zaten çok izlemiyordum.Arada dokunulmazlık bakarım yeter.
Ben stres yapıyorum bir takımı destekleyinceİlk zamanlardaki gibi gelip trolleyip gitmek daha mantikli
acun keyfine göre iki de bir ünlülerden adam aliyor
Gizem demek ki ilk oyunda gayet güzel kaymış o kaydiraktan.
Nisa'nin mızmızlığı, Yasin'in bağırmalari, Barış'in sinir bozucu halleri, Yunus Emre'nin değişken hallerini çekemeyeceğim.
Size iyi seyirler @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @The_Erinch @alperuz
Gülü seven dikenine katlanmalıİşte bu olmadı...
Sen zaten kafada bitirmişsin Survivor'u, bu sene hiç izleyesin yoktu. Şaşırmadım o yüzdenBen artık Survivor izlemeyi bırakiyorum. Zaten çok izlemiyordum.Arada dokunulmazlık bakarım yeter.
Ben stres yapıyorum bir takımı destekleyinceİlk zamanlardaki gibi gelip trolleyip gitmek daha mantikli
acun keyfine göre iki de bir ünlülerden adam aliyor
Gizem demek ki ilk oyunda gayet güzel kaymış o kaydiraktan.
Nisa'nin mızmızlığı, Yasin'in bağırmalari, Barış'in sinir bozucu halleri, Yunus Emre'nin değişken hallerini çekemeyeceğim.
Size iyi seyirler @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @The_Erinch @alperuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?