The_Erinch
Favori Üye
Vallahi yapacak birşey yok @hayret bi şey Şurada 1 hafta önce gönüllüler gökyüzünde geziyordu.
Çok daha doğru eksildiler ünlüler.
Burak konusunda katılmıyorum, bugün sadece güçlü rakiplerle yarıştı. Sercan ve Ersin'i çok rahat yenerdi. Cemal'de kötü değildi ama Barış'a göre zayıf.Burak zaten Survivor tarihinin görüntüsüyle performansı birbirine uymayan tek yarışmacısı. Ona Ersin yada Sercan gelseydi sayı alırdı. Cemal'e gelirsek sezonun ilk oyununda güç konusunda iddialı olmadığı anlaşılıyordu. Ona da dediğim ünlüler denk gelseydi alırdı anca. Yani kısaca gönüllülerin ünlülerin erkeklerinden 4'ünden sayı alması imkansıza yakın bir şey. (Perviz, Barış, Mert ve Berkan) Otomatik olarak 4-0 yenik başlanılıyor.
Haksızlık oldu gibi sadece.Vallahi yapacak birşey yok @hayret bi şey Şurada 1 hafta önce gönüllüler gökyüzünde geziyordu.
Bugün için geçerli değil ki. Yarışma boyunca hep böyleydi. İstatistikleri takip etmiyor musun? Çok kötüBurak konusunda katılmıyorum, bugün sadece güçlü rakiplerle yarıştı. Sercan ve Ersin'i çok rahat yenerdi. Cemal'de kötü değildi ama Barış'a göre zayıf.
Cemal'in söyledikleri üzdü. Yakında yarışmadan çekilecek bence.net gönüllüler konseyi var..suratları aşırı inikti.
Cemal'in söyledikleri üzdü. Yakında yarışmadan çekilecek bence.
Dayansın, iletişimi kazanamayınca bu hale geldi o.Eser West vakası olabilir. Ben de düşünüyorum, hatta bu hsfya bile çekilebilir.
Dayansın, iletişimi kazanamayınca bu hale geldi o.
Ben bu oyun için söyledim.Haksızlık oldu gibi sadece.
Bugün için geçerli değil ki. Yarışma boyunca hep böyleydi. İstatistikleri takip etmiyor musun? Çok kötü
Nisa da düştü mental olarak. Takımın önemli 4 kolundan 2'si böyle,1'i de Meryem sakat. Takım bu halde.İletişim ve Fatma'nın gidişi baya etkiledi... İlk başlarda ne iyiydi, enerjisi yüksekti.
Sercan yada Ersin gelmediği sürece kazanamazdı ki. Birşey değişmeyecektiBen bu oyun için söyledim.
Bence de gönüllüler konseyi olur.@Emre Ozansoy @Hachiko @hayret bi şey
Gençler bu akşam tahminiz nedir?
Ben gönüllüler konseyini öngörmekteyim.
Zaten artık konsey görmeleri lazım çok fazla çürük elmaları var.(burak,ceyhun,tayfun)
Beklentim Parvizin bu hafta en iyi performans olması ,11de 11 gidiyor çünkü.
Aynı düşüncedeyim.@Emre Ozansoy @Hachiko @hayret bi şey
Gençler bu akşam tahminiz nedir?
Ben gönüllüler konseyini öngörmekteyim.
Zaten artık konsey görmeleri lazım çok fazla çürük elmaları var.(burak,ceyhun,tayfun)
Beklentim Parvizin bu hafta en iyi performans olması ,11de 11 gidiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?