Emre Ozansoy
Moderatör
@vadikızı zaten ramazanda evde güllaç mantı yapar ; @MasacRE kolay hedef @eskici zaten satıcı bir tip programı bırakabilir her anişe döndüğümde geçersin ; izinde olduğum için bu kadar yazıyorum
O kadar kolay mı be
@vadikızı zaten ramazanda evde güllaç mantı yapar ; @MasacRE kolay hedef @eskici zaten satıcı bir tip programı bırakabilir her antek @Emre Ozansoy kaldı
Sen de katıl o zaman savaşabu savaşın ucu bana dokunur 🤪
emreyi geçmen için internet hattını kepçeyle kazman lazım@vadikızı zaten ramazanda evde güllaç mantı yapar ; @MasacRE kolay hedef @eskici zaten satıcı bir tip programı bırakabilir her antek @Emre Ozansoy kaldı
Benim hakkımda güzel tespit yapmışsın aferin@vadikızı zaten ramazanda evde güllaç mantı yapar ; @MasacRE kolay hedef @eskici zaten satıcı bir tip programı bırakabilir her antek @Emre Ozansoy kaldı
en marka isim olarak geçmem normalBeni de geçersin sen bu hızla.
ittifak öneriyorsun yaniSen de katıl o zaman savaşa
barış ın sakatlığı sürerse o da durulur benceemreyi geçmen için internet hattını kepçeyle kazman lazım
barış ın sakatlığı sürerse o da durulur bence
barışın sakatlığı @vadikızı nın sesini kısıyor ; @Emre Ozansoy çok farklı yöntemler bulmalısın bencebarış ın sakatlığı sürerse o da durulur bence
barışın sakatlığı @vadikızı nın sesini kısıyor ; @Emre Ozansoy çok farklı yöntemler bulmalısın bence
Aynen yerimizi kaptırmayalım kimseyeittifak öneriyorsun yani
banlatırım bir aylığına onu da @serhatt la ikisine veririm gazı birbirine küfür ederlerbarışın sakatlığı @vadikızı nın sesini kısıyor ; @Emre Ozansoy çok farklı yöntemler bulmalısın bence
banlatırım bir aylığına onu da @serhatt la ikisine veririm gazı birbirine küfür ederler@Emre Ozansoy
her 2 ayda bir @Maskeli Fedai böyleBunlar ucuz oyun, gelmem ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?