Şerlok beyciğim Nisa reisim için şair modunu açmış yine...
SABAR bu Utku beyciğim, dizelere dökülüverdi bir anda...
Şerlok beyciğim Nisa reisim için şair modunu açmış yine...
Artık kimse o hataya düşmez. Pervizin elenmesi ile herkes tırstı biraz. Kendi tuttukları güçlü kişi elenmesin diye tepki oyları bir süre askıya alınacak. Ezgi ve Aşkımın geçen hafta sert düşüşü vardı.Belli olmaz bmy fc den oyları alabilir geçen seferki gibi
Biraz yasak elma izleArtık kimse o hataya düşmez. Pervizin elenmesi ile herkes tırstı biraz. Kendi tuttukları güçlü kişi elenmesin diye tepki oyları bir süre askıya alınacak. Ezgi ve Aşkımın geçen hafta sert düşüşü vardı.
Ayrıca Barışa o kadar haraket yapıyor Aşkım. Barışın fanları niye oy versin ona?
Kaşları çok dedikçe,Reis yavaş ye, boğulacaksın şimdi...
İzlemiştim de sınava hazırlanıyorum diye 33'te bıraktım. Ama sahnelerin takipindeyim.Biraz yasak elma izle
dinlemesin ortalık karışsınMert abinin lafını dinle Emoş
Reisimin kaşları incecik,Kaşları çok dedikçe,
Kipriği ok dedikçe,
Pek mi burnun büyüdü
Sen gibi yok dedikçe
Aman o karıştırsa nolacakdinlemesin ortalık karışsın
Gizem ile Aycan sürekli aynı gelmiyor, birkaç defa gelmiştirler aynı sadece. Aycan birçok oyunda Nisa ile başa baş geldiği de oldu, hızı çok değişken. Gizem'in performansı genele bakarsak %25 olan kızı eziklemeleri doğaldır.Oyunun son kısımlarını izledim.
Öncelikle bunu söyleyim. Nisa eğer oyunlarda dikkatini toplayıp hırsla yarışırsa bana göre oranın "en güçlü" kızı. Elif biraz daha hızlı koşabilir ama atışlar ve yetenek konusunda hiç iyi değil.
Evrim'in şanssızlığı gerçekten. Oyun bitecekken uzandı. Biraz daha sert atsa tamamdı.
Gönüllüler takımı potansiel olarak her oyunu verebilme gücündeler. Hayatta ünlüler gibi 7-0'dan oyun çeviremezler. Önde geldiler geldiler, gelmeyince ve ya ünlüler biraz yaklaşınca hemen düşüyorlar.
Bu arada dünkü oyundan bir sahne izledim. Aycan kaybedince Elifi itiyor. O oyuna dikkat ederseniz Aycan ile Gizem başabaş geliyor. Aslında Gizem'i çok ezikliyorlar ama ben izliyorum sürekli Aycan ile aynı geliyor. Sadece beceriksiz.
Elif-ersin - mert vs. Aycan-sercan-aşkım 3 e 3 lee yunus emre ortalıktaAman o karıştırsa nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?