Aradaki fark her gün 300 civarında gidiyor böyle giderse geçememHer gün alışkanlık haline geldi, bugün atmazsam olmaz.
@The_Erinch 1500 mesajı geçmiş, ama @eskici hemen arkasında ve geçmesi an meselesi.
@vadikızı da yerini koruyor.
Aradaki fark her gün 300 civarında gidiyor böyle giderse geçememHer gün alışkanlık haline geldi, bugün atmazsam olmaz.
@The_Erinch 1500 mesajı geçmiş, ama @eskici hemen arkasında ve geçmesi an meselesi.
Benim sende hakkım varKıyamet vakti gelmiştir arkadaşlar hakkınızı helal edin gerçi hakkınız da yok ama olsun@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Dosi @Çiğdem @vadikızı @The_Erinch @Emre Ozansoy @Özgür @alperuz @RevaN @Hachiko @eskici @Bully Ekli dosyayı görüntüle 79028
2_3 yıla işe yararsa o bilgiler hakkın olur 'Benim sende hakkım varSenin için burada bieşeyler araştırmıştımgözüne sokmuş gibi olmasın ama vaktimi baya harcamıştım oyüzden hakkım vardır herhalde
Her gün alışkanlık haline geldi, bugün atmazsam olmaz.
1 haftada 7.sıraya geldim kaçın benceAradaki fark her gün 300 civarında gidiyor böyle giderse geçemem
Bugün yazacak pek bir şey olmadı
Neye üzülüyorsun kız ne güzel olmuş işte kilo verinceİvet 😭
Ben de yakıştırıyorum artık onları.Mecbur ısınacaksın.Mertle Evrim'i shipledik artık.
Aklımdan çıkmaz şimdiNeye üzülüyorsun kız ne güzel olmuş işte kilo verince
Çenem en güçlü silahımdır %
Çenen düştü yine1 haftada 7.sıraya geldim kaçın bence
Aynen, bir yerde pili bitti ne yazık ki, tutunamayıp da suya düştüğü anı çok iyi hatırlıyorum, elendiğinin ilanı olmuştu.Üst üste kazandığı dokunulmazlıklar, hepsine karşı tek başına haftalarca direnmesi, kazandığı ve kazandırdığı ödüller. Ah Hakan reisim ah... O Survivor başkaydı be...
Her şeye burnunu sokarsan öyle olurAklımdan çıkmaz şimdi
Aynen, bir yerde pili bitti ne yazık ki, tutunamayıp da suya düştüğü anı çok iyi hatırlıyorum, elendiğinin ilanı olmuştu.
Sen o kurtlar sofrasından çıkamadın ona yanarım Hakan reis..
Senden mi korkacamKorktun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?