Çocuk muNisa bu çoçuk halleriyle unutsun şampiyonluğuBiraz bakındım dün kü videolara. Barış fanlar onu şampiyon etmezler@Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch @Sherlock
Çocuk muNisa bu çoçuk halleriyle unutsun şampiyonluğuBiraz bakındım dün kü videolara. Barış fanlar onu şampiyon etmezler@Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch @Sherlock
Ben Barış'i sevmem ama Nisa ikide bir surat asıyor, ve Barış'a hareketleri yanlışti.
Barış’a hareketleri son derece doğruydu ayar üstüne ayar verdi resmenBen Barış'i sevmem ama Nisa ikide bir surat asıyor, ve Barış'a hareketleri yanlışti.
Mert olayinda da hatalıydı. Survivorda herkes atamiyor düşer yapamaz der, olgunlaşmamış daha ve zamanla psikolojisi dayanmaz gibi.Arkadaşları fazla pohpohlayınca şımarık halleri oluyor. Sonunu iyi görmüyorum kızın😊
Keyfimiz yerine gelsin.
https://twitter.com/x/status/1252714197391204354
@xemrexxx @The_Erinch @vadikızı
İkisi de ecünnüŞeymadan daha çok güzel bence
Senin de mi abin yaşıt değil misinizHelall murat abimm ne güzel konuşmuşşş haklıı
Kız sen ve @Emre Ozansoy ile @DarkLegenD ve @Maskeli Fedai birleşiyormuşsunuz koskoca demet akalın diyorHelall murat abimm ne güzel konuşmuşşş haklıı
Kız sen ve @Emre Ozansoy ile @DarkLegenD ve @Maskeli Fedai birleşiyormuşsunuz koskoca demet akalın diyor
@MasacRE @Sherlock @Dosi @Özgür @Forumdash
https://twitter.com/x/status/1252693033075826688
Rönesans tablosu gibi veee Gizem yokAycan ile değil de Evrim olsa fena olmaz.
Keşke geç başlasaydı. Zaten zirvede olamayacağız öyle ya da böyle, aldığımız 11-12 reyting yetmiyor mu?Survivor yeni bölüm başlıyor. strajedi galiba acundan. atv den önce yeni bölüme girecek @Emre Ozansoy @Hachiko @eskici
Rönesans tablosu gibi veee Gizem yoktam bir ütopya@Çiğdem @Dosi @vadikızı @serhatt @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @Aserat @xBUGRAx @Silinmiş Üye @alperuz @Forumdash @The_Erinch @DarkLegenD @Özgür @Hachiko @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 78951
Evrim Barış shipRönesans tablosu gibi veee Gizem yoktam bir ütopya@Çiğdem @Dosi @vadikızı @serhatt @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @Aserat @xBUGRAx @Silinmiş Üye @alperuz @Forumdash @The_Erinch @DarkLegenD @Özgür @Hachiko @sokak sanati
Rönesans tablosu gibi veee Gizem yoktam bir ütopya@Çiğdem @Dosi @vadikızı @serhatt @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @Aserat @xBUGRAx @Silinmiş Üye @alperuz @Forumdash @The_Erinch @DarkLegenD @Özgür @Hachiko @sokak sanati
DedikoducuHalk Gönüllü Şer İttifakına dersini SMS oylamasında dersini verdi! (Dedikoducu hariç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?