Mert'İ duyunca elin ayağına dolaştı tabiYok abartmayalım. Ben hanim hanımcik takılan biriyim. Uzaktan destekliyeyim kendisini
yahu iyice bana kaldi adamMert'İ duyunca elin ayağına dolaştı tabi
Hande'm tv izlemez. O sadece müzik dinler. Onun hayatı müzik müzik müzik. Güzel enerjiler yollar bide ama izlemez
Ben bayılıyorum adama, kral adamyahu iyice bana kaldi adamben en başta başkalarinı gıcık etmek için onu destekledimArabayı alınca dahada destekledimsonuçta eli boş gitmeyecekbirinci olmasıda iyi oldu tabi
Arka Sokaklar'ı nedense o varken izlemistim hikayesi hoşuma gitti diye. Ondan dolayi desteklemiştim sonra herkes gıcık kapınca inadina destekledimyahu iyice bana kaldi adamben en başta başkalarinı gıcık etmek için onu destekledimArabayı alınca dahada destekledimsonuçta eli boş gitmeyecekbirinci olmasıda iyi oldu tabi
izlese barış ya da merti gözüne kestirebilirHande'm tv izlemez. O sadece müzik dinler. Onun hayatı müzik müzik müzik. Güzel enerjiler yollar bide ama izlemez
Yapma o sinsinin nesini seviyorsun.Ben bayılıyorum adama, kral adam
İşte sinsi, o yüzdenYapma o sinsinin nesini seviyorsun.
Napiyim yılan seviyorum, huyum kurusunŞahika'nın sembolü değil mi o.
Zehrimi akıtıcam şimdi sus be 111???!!?12??!2Forumun baş yılanı @xemrexxx biliyorsun dimi.
Tısss.Zehrimi akıtıcam şimdi sus be 111???!!?12??!2
Geriye kimse kalmadı kiAlakası yok diyorum @eskici
Boğar seni o denizde, dikkat et.Başı kopasıca .ss @xemrexxx ama seviyorum be denize düştüm, yılana sarılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?