Ben geçen sene dışında her sene Survivor izledim ama şöyle bir sıkıntı vardı bende izlediğim dizilerin bile yorum konusuna yazmazdım.
Ben geçen sene dışında her sene Survivor izledim ama şöyle bir sıkıntı vardı bende izlediğim dizilerin bile yorum konusuna yazmazdım.
2017: SedaÜnlülerde o oyuncu kız kim, Tuğba Melis'i mi diyorsun o bence 2017'de ki Seda idi.
olabilir osmanlı gibi çöküyor nisa
Haftanın 7 günü var artık. Bir zahmet olsun.Bizden çok yiyorlar.
Senin Meryem'inin çöküşü gibi mi.olabilir osmanlı gibi çöküyor nisa
Evrim’i seviyorum aslında ama Barış’tan uzak dursun yoksa soğurumAynen 3. olmuştu ama gözümüz ilk ikide hala.Daha da yükseleceğine inanıyorum Kadırgalının.
Bataklık resmen ya çektikçe çekiyor kendine.Ben bir mesaj yazmaya girmiştim takıldık kaldım burda. Sınavım var ya benim ne yapıyorum. Uzaklaşmıştım forumdan nereden bulaştım yine bu illete.
işte dahada şişirme olduğu belli
meryoşum anne oldu en büyük kazanç hayatta hoşt beSenin Meryem'inin çöküşü gibi mi.
Öncelikle yorumunda Beni de etiketllediğin için teşekkürler 😊.Etme bulma dünyası diyelim.Elif'i seviyorum, Elif haklı tepkisinde. Ama herkes konseyde görmüştür galiba Aycan, Ersin'i söylemek istedi. SMS gücünün farkında ama Mert ve Ersin buna karşı çıktı. Aycan keşke Sercan'ı söyleseydi ama Aşkım'ı söylememesi doğru, Aşkım en yakın arkadası sonuç olarak. Ne düsünüyorsunuz bilmiyorum bu konuda? Aycan Mert'in tuzağına düştü diyorum ben. @The_Erinch @Özgür @12.Adam @dreamy @vadikızı @xemrexxx @Emre Ozansoy @Hachiko @xemrexxx @eskici @RevaN
Nisa küllerinden doğuyor görmedin mi fragmanda.meryoşum anne oldu en büyük kazanç hayatta hoşt be
nisa yanlış yolda bir mert ile tartışması ve kapağı iyiydi
2017: Seda
2016: Tuğba Özay
2015: Fulya
2014: Duygu Bal
acun yükseltmeye çalışıyor her fırsatta nisayıNisa küllerinden doğuyor görmedin mi fragmanda.
Tabi ki karışacak, en iyisini Mert bilirBurnunu sokmazsa olur mu?
Dizileri ben de fazla yorumlamam ama Survivor has mekanimdi. Zaten sırf buraya yorum yazmak icin gelmiştim forumaBen geçen sene dışında her sene Survivor izledim ama şöyle bir sıkıntı vardı bende izlediğim dizilerin bile yorum konusuna yazmazdım.En sevdiğim sene 2018 o zaman da sınava hazırlandığım için forumda yoktum ama her akşam Survivor izleyip Anıl ve Damla'ya düşüyordum.Bu sene muhabbeti çok iyi buranın.
Hep gel buralara bak ben bile coştum.Dizileri ben de fazla yorumlamam ama Survivor has mekanimdi. Zaten sırf buraya yorum yazmak icin gelmiştim forumageçen sene ben tek takıldim buralardabu sene yokum herkes varşu 3 gündür bakiyorum, gerçi bugün bakmadim@MasacRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?