Emre Ozansoy
Moderatör
Mağduru oynayan Barış değil miydi ya?
Cemal herkesten iyi oynuyor orada.
Mağduru oynayan Barış değil miydi ya?
İsterse yolunu bulur meet nasıl karşı takımın moralini bozuyor benchtenElif nasıl yanaşsın ona?Bir şişeye kağıt koyduktan sonra nehire atıp mı ulaşsın?
Evet o çok saçmaydı.Zaten All Star takımına karşı bir gönüllüler takımı kurmak çok saçmaydı. Direkt All Star ünlüler-gönüllüler yapsalardı daha iyiydi.
Türkiye-Yunanistan maçları 2018'de çok izlendiği için 2019'da da öyle format yaptılar ama oyun ayrı programın öyle olması ayrı.
Elin yunanca konuşanlarını kim izler? En fiyasko senesi bence 2019'du. Acunun elinde patladı.
Ben hala umutla Survivor XXL ünlüler gönüllüler bekliyorum. Yeter bir kere de kiloluları alsınlar. Hem eğlenceli olur hem de obeziteye meydan okur.
Bu Gizem neden elenmiyor, resmen 2. Müge Uzel vakası
Aynen 3. olmuştu ama gözümüz ilk ikide hala.Gönüllülerin en son oylamasında da 3.olmuştu yanılmıyorsam
İlahi sen yahuu en önemli yerde es vermişinAynen. En son oyunda biraktım😊
Elif haklı da diğerleri iyi yapıyor bence. Elif zamanında onlarla bir olup Pervizi yazmasaydı şu an haksızlığa da uğramazdı. Kendisine yakın olan birini yazıp gitmesine neden oldu. Bence az bile yapıyorlar. Bırak pişman olsun.Elif'i seviyorum, Elif haklı tepkisinde. Ama herkes konseyde görmüştür galiba Aycan, Ersin'i söylemek istedi. SMS gücünün farkında ama Mert ve Ersin buna karşı çıktı. Aycan keşke Sercan'ı söyleseydi ama Aşkım'ı söylememesi doğru, Aşkım en yakın arkadası sonuç olarak. Ne düsünüyorsunuz bilmiyorum bu konuda? Aycan Mert'in tuzağına düştü diyorum ben. @The_Erinch @Özgür @12.Adam @dreamy @vadikızı @xemrexxx @Emre Ozansoy @Hachiko @xemrexxx @eskici @RevaN
Her sene çıkıyor bu tiplerdenEvet, Müge de kız sayısı azalmasın diye adada kalmıştı çünkü Berna disk olmuştu o sene, bu sene Meryem disk oldu sakatlıktan, Gizem devam ediyor şaka gibi. 😱
Hadi canım 😱
Elif'i seviyorum, Elif haklı tepkisinde. Ama herkes konseyde görmüştür galiba Aycan, Ersin'i söylemek istedi. SMS gücünün farkında ama Mert ve Ersin buna karşı çıktı. Aycan keşke Sercan'ı söyleseydi ama Aşkım'ı söylememesi doğru, Aşkım en yakın arkadası sonuç olarak. Ne düsünüyorsunuz bilmiyorum bu konuda? Aycan Mert'in tuzağına düştü diyorum ben. @The_Erinch @Özgür @12.Adam @dreamy @vadikızı @xemrexxx @Emre Ozansoy @Hachiko @xemrexxx @eskici @RevaN
Aşkım'ı beğenmesem de performansı son zamanlarda iyiye gidiyordu. Dediğin gibi bir yandan da arkadaşı. Ama Elif söylenecek bir isim değildi Sercan diyebilirdi gitmesini istemiyorsa.Elif'i seviyorum, Elif haklı tepkisinde. Ama herkes konseyde görmüştür galiba Aycan, Ersin'i söylemek istedi. SMS gücünün farkında ama Mert ve Ersin buna karşı çıktı. Aycan keşke Sercan'ı söyleseydi ama Aşkım'ı söylememesi doğru, Aşkım en yakın arkadası sonuç olarak. Ne düsünüyorsunuz bilmiyorum bu konuda? Aycan Mert'in tuzağına düştü diyorum ben. @The_Erinch @Özgür @12.Adam @dreamy @vadikızı @xemrexxx @Emre Ozansoy @Hachiko @xemrexxx @eskici @RevaN
2018-2019'u pek izlememiştim. Sadece kesit kesit sahneleri izlemiştim.Bu sene de aynı aslında. Ada hayatı hiç yok neredeyse. Programın 7 gün yayınlanması kaliteyi düşürüyor malesef. 3 gün Acunun arkadaşlarıyla maçlarını izliyoruz.
Eskiden ünlüler iki kere gönüllüleri 10-0 yenmiştiler hatta bir keresinde de 10-1 yenmiştiler ama hiçbir zaman takım değişiklikleri olmadı.
Son 3 senedir Acunun canı sıkılınca takım değiştiriyor.
Benim için önemsiz, biliyorsun.Hadi canım 😱
aşk olsun yine @The_Erinch ne demek kayda değee bir şey yok. Adamim birinci olmuşEkli dosyayı görüntüle 78888
@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @DarkLegenD @xemrexxx @Özgür @vadikızı @Emre Ozansoy @eskici
Ben de yoktum sonradan geldim.Şu mesajin bulunduğu sayfadan sonra 16 sayfa konuşmuşsunuz 😱 niye bukadar çoştunuz? Olay ne acabaizlemedim @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @eskici @vadikızı @dreamy @Emre Ozansoy @Hachiko @hayret bi şey @xemrexxx
şimsi hepinizi etiketledim belki hepiniz farklı şeyler yazarsıniz
Hadi canım 😱
aşk olsun yine @The_Erinch ne demek kayda değee bir şey yok. Adamim birinci olmuşEkli dosyayı görüntüle 78888
@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @DarkLegenD @xemrexxx @Özgür @vadikızı @Emre Ozansoy @eskici
Hepsini eleyecek bu gidişle.Elif'mi 😱 neyin kafasını yaşamışlar
Vay be Gizem tam bir Survivor
Aşkım'ı beğenmesem de performansı son zamanlarda iyiye gidiyordu. Dediğin gibi bir yandan da arkadaşı. Ama Elif söylenecek bir isim değildi Sercan diyebilirdi gitmesini istemiyorsa.
Kimler vardı bakmadim 16 sayfa diye. aklima geleni etiketledimBen de yoktum sonradan geldim.
En son yine 3.olmuştu galibaAa doğru.Olsun yine de baya yükseldi bu hafta, iyice sevdirdi kendini.
Mağduru oynayanı gördük bugün. Ben sizi sevdiğimi söyleyemedim ühühühühü.İki ağladı, mağdur oynadı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?