TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Evet o çok saçmaydı.
Bir de seçtiği isimler Funda, Cumali, Ramazan, Yağmur, Nevin falan çok kötüydü.

En son geçen seneki formatı kurtarır diye Sabriye bile geldi.
Evet kesinlikle fiyaskoydu en son yazıları büyütmüş, bireysel röportajları da dublajlı veriyordu geçen sene.

Reactions: DR
Aynen. En son oyunda biraktım😊
İlahi sen yahuu en önemli yerde es vermişin
asıl aksiyon konseydeydi ; heee unuttum yasin ve barışa 3 ödülden muaf kalma cezası verildi
acun yunusa sercana yasine ayar çekti
aslında bayağı olayda varmış heeee

Elif haklı da diğerleri iyi yapıyor bence. Elif zamanında onlarla bir olup Pervizi yazmasaydı şu an haksızlığa da uğramazdı. Kendisine yakın olan birini yazıp gitmesine neden oldu. Bence az bile yapıyorlar. Bırak pişman olsun.

Reactions: 12.Adam

Bende Elifi haklı görüyorum iyi gözlemleyip doğru düşünüyor Pervizi söylediği zaman ezgi aşkım aycan üçlüsünün oyununa geldi dedi bence gitmeyeceğinide düşünüyordu

Aşkım'ı beğenmesem de performansı son zamanlarda iyiye gidiyordu. Dediğin gibi bir yandan da arkadaşı. Ama Elif söylenecek bir isim değildi Sercan diyebilirdi gitmesini istemiyorsa.

Bu sene ada hayatı son 2 ye göre çok iyi 😱 Son 2 sene ödüller bile doğru dürüst gösterilmiyordu.

Reactions: DR
Reactions: Dosi
Aşkım'ı beğenmesem de performansı son zamanlarda iyiye gidiyordu. Dediğin gibi bir yandan da arkadaşı. Ama Elif söylenecek bir isim değildi Sercan diyebilirdi gitmesini istemiyorsa.

Ben de Aycan haklı demiyorum ama Elif tepki verecekse orada Ersin'i yazdırmayan Mert'in yanında olmamalı.

Reactions: 12.Adam and Özgür