The_Erinch
Favori Üye
Senin için haklıdır.Diyemem çünkü dersem dayak yerim???Ama bu deme hakkımı elimden almaz.
Rahat rahat haklı.
Benim için değil.
Not:Sen Kazanı Hakettin
Senin için haklıdır.Diyemem çünkü dersem dayak yerim???Ama bu deme hakkımı elimden almaz.
Rahat rahat haklı.
Ay sus be sen nasıl böyle birini desteklersin aklım almıyor.Halkın görüşünü yansıtmış 😂😂
"Kapa çeneni"ye bu kadar yükselen adama küfür etsen beli kırılır.Survivor’da daha beterleri bile oldu kapa çeneni, sus dedi alt tarafı konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok.Mert haksız rakibi çıkarken saçmalayan o. Hak etti.
Aşk işte sen anlamazsınSercan bir yandan da koruyor Nisa’yı.
Karşı taraf yasin +mert ayol nesini destekliyimAy sus be sen nasıl böyle birini desteklersin aklım almıyor.
olsun, yinede kendi dilinde bağırması hoş olmadi
ben de isveçcemi bağırıp çağırsam herkeseaa şimdi geldi aklıma akşamki meseleneyse türkçeden şaşmayayım
Çok naiftir kendisi, sorma."Kapa çeneni"ye bu kadar yükselen adama küfür etsen beli kırılır.Bu nasıl bir naiflik, zariflik?
🤮🤮🤮Karşı taraf yasin +mert ayol nesini destekliyimneyse barış olmazsa kısmet Aycan 'ım🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sen çok biliyorsun sanki.Aşk işte sen anlamazsın
Severim bu hanzoyuTam @serhatt lık
Aşırı duygu sömürüsü bir süre sonra bayıyor ama.Zeki olsa halkın duygu sömürüsüne oy verip kendisine oy vermeyeceğini bilir, ona göre strateji yapar bence🤩
Ama abi Yunus Emre olaydan tamamen bağımsız atlıyor. Ona ne oluyor?merte güvenerek yapılan gereksiz bir çıkış. nisa o çıkışları nasıl yapabiliyor sence.
@Dosi koş kızzz mert elden gideyeahhhhSeverim bu hanzoyu
Aycan’ı, Yasin, Mert, Barış’la aynı mesajda geçirdin.Anlamadım yasin ya da merti mi destekliyon😱
Zeka olabilir ama sinsiliğe kullanıyorlar. Sinsilik yapmayan hiç kimse zeki değil anlamına gelmez.Arkadaşlar Hakan-Mert gibi adamlar elbette sms alamaz. Bizim insanımız sever ağlak, mağdura yatan adamları. Numaracı ve duygu sömrüsü üzerinden giderler.
Zeka bu ülkede para etmiyor.
Bu arada Nisa, mide bulandırmaya devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?