İşte senin bu yaptığın başka bir şey oluyor ama söylemek istemiyorum.O konu da haksız.
İşte senin bu yaptığın başka bir şey oluyor ama söylemek istemiyorum.O konu da haksız.
çeviri doğru ise; ben pek sevimli bir durum göremedim mert-nisa olayında.
genelde herkes sempati duyduğu kişi gözünden baktığı için ne yapsa normal geliyorda...
merti hiç sevmem burdaki herkes bilir ama deminki diyolog benim açımdan nisaya eksi yazar.
"Kapa çeneni" demedi mi? Küfür mü etti? Hayır. Mert çok net bir şekilde haksız.Mert haklı..
Zaten reklamlardan para kazanıyorlar abla, tabi az kazanır vermezse, milyon dolarlık proje sonuçta.Mustafam ya hep reklamsız olsa daha iyi olmazmı yaAcun az mı kazanır he
Sen babana veya abine " kes sesini" "sana ne" "yaparımmm" diyebiliyorsan oda senin yapındır kardeşim."Kapa çeneni" demedi mi? Küfür mü etti? Hayır. Mert çok net bir şekilde haksız.
Survivor’da daha beterleri bile oldu kapa çeneni, sus dedi alt tarafı konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok."Kapa çeneni" demedi mi? Küfür mü etti? Hayır. Mert çok net bir şekilde haksız.
Zaten reklamlardan para kazanıyorlar abla, tabi az kazanır vermezse, milyon dolarlık proje sonuçta.
Acun abim bombalamışEkli dosyayı görüntüle 78868
Acun’un Barış’ı şişirmesi devam ediyor.Acun abim bombalamışEkli dosyayı görüntüle 78868
Diyemem çünkü dersem dayak yerim???Sen babana veya abine " kes sesini" "sana ne" "yaparımmm" diyebiliyorsan oda senin yapındır kardeşim.
Küfür mü etmesi gerekiyor.
Nisa Zerre Haklı değil.
"Şımarık"
Zeki olsa halkın duygu sömürüsüne oy verip kendisine oy vermeyeceğini bilir, ona göre strateji yapar bence🤩Arkadaşlar Hakan-Mert gibi adamlar elbette sms alamaz. Bizim insanımız sever ağlak, mağdura yatan adamları. Numaracı ve duygu sömrüsü üzerinden giderler.
Zeka bu ülkede para etmiyor.
Bu arada Nisa, mide bulandırmaya devam ediyor.
Halkın görüşünü yansıtmış 😂😂Acun’un Barış’ı şişirmesi devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?