Ne de olsa markayımBeni @xemrexxx kobrası buraya çekti bir daha gelmemek üzere gidiyorum.
Ne de olsa markayımBeni @xemrexxx kobrası buraya çekti bir daha gelmemek üzere gidiyorum.
Beni @xemrexxx kobrası buraya çekti bir daha gelmemek üzere gidiyorum.
Seçeceği parlaklar bellidir ablamın.Akın Akınözü ve Barış Murat Yağcı garantidir bence.
Buna kargalar bile güler.Senin ve @Tolstoyevski'nin gizli gizli Survivor izlediğiniz söyleniyor.
Seni Parlak Takımı'na konuk mu alsak madem seçmeye isteklisin.
Saatine kadar biliyorsun. 😱 Buradaki kaosu da halledeyim geliyorum.Kaos dindikten sonra etiketlemiştimHangi şarkıyı dinliyorsunuz konusundaydi. Yaklaşık 22 saat önce olabilir
Ben buradaki yarışmalarda süpürüyorum ödülleri
Sonradan Yasin tehdit oluşturabilir diye Yasinin başını yakabilir Acun. Ama ikiside Sms ve etkileşim kapısı Acun için o yüzden belli bir süre oyunlardan ve ödüllerden men gelebilir yada daha süprizi karşı takıma postalama. Ama Yarına Çukur olsada 15 bekliyor olacağım 😁😁😁😁😁😁
Yok ben almayayım forumdakiler çiğ çiğ yer o zaman.Sende parlak olabilirsin Özgür tabii sakalları kesersenn olamazsın parlak
Konu farklı yerlere kaydı 😱Sende parlak olabilirsin Özgür tabii sakalları kesersenn olamazsın parlak
Yok ben almayayım forumdakiler çiğ çiğ yer o zaman.
Çünkü dün gece @Tolstoyevski ben @Sherlock ve @Maskeli Fedai o konuda o saatlerde kafayı yedikSaatine kadar biliyorsun. 😱 Buradaki kaosu da halledeyim geliyorum.
Çok istekli değilim seçtiklerim beğenilmez falanBuna kargalar bile güler.
Seni Parlak Takımı'na konuk mu alsak madem seçmeye isteklisin.
Konu farklı yerlere kaydı 😱
O yılanın başı zaten korumaz direkt kurda kuşa yem eder.Korkma yedirmeyiz senii @xemrexxx le koruruz seni
Nagihan'dan da pek haz etmem. Zaten şu an Yunus Emre Nagihan'ın 2016'daki erkek versiyonu.Harbiden biz şöyle daha iyi yorum yaparız.Geçen sene Nagihan da iyiydi yorumlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?