Aynen dondurmayı yiyen de bendim zaten.Barış hırsızz değilll bee
Aynen dondurmayı yiyen de bendim zaten.Barış hırsızz değilll bee
Aynı senin gibi çok ama boş konuşuyor.Ay neyse umarım yasin i diskalifiye ederler sevmiyorum hem çok konuşup hem performansı olmayan tipleri üstüne daha önce de böyle kavgaları varmış
Evet ne keyif ne keyif.Yok sinirli değilim aksine keyifliyim ne de olsa hem Survivor’da hem burda kaos var.Neyse sana sinirim her zamanki gibi çabuk geçti.
Kız bu şer odağı nereden hortladı @Çiğdem gibi ölüydü uzun süre bu @Sherlock da.ssŞerlok beyciğim tespit şova başladı, adamı durduramıyoruz... @Maskeli Fedai
Yok gııı ben normalde çok konuşmam yasarken elim coşuyorAynı senin gibi çok ama boş konuşuyor.
Seni dün gece güzel bir kürtçe mazhupa etiketlemiştim bakmadınYok sinirli değilim aksine keyifliyim ne de olsa hem Survivor’da hem burda kaos var.Neyse sana sinirim her zamanki gibi çabuk geçti.
Aynen dondurmayı yiyen de bendim zaten.
İsveçte survivor yok mu orada yorum yapFormundasın bugün
Bana durduk yere yılan demen sinirlendirdi o ana kadar keyifliydim cidden.Evet ne keyif ne keyif.Az daha bir kaşık suda boğacaktın az sakin.
Aynen kesin öyledir.Yok gııı ben normalde çok konuşmam yasarken elim coşuyor
Hoşt, adam aylardır burada
Çalmadı sorarak yedi
Sen daha bu muhabettemisin? nezaman gelsem Barışı savunuyorsun. Hep ayni mevzuÇalmadı sorarak yedi
Ahhahahahahahahahah hala aynı şey şaka gibisiniz ya.Çalmadı sorarak yedi
Ben gidersem forum çöker (rte vol 2Hoşt, adam aylardır buradaBiraz da sen mezarına gitsen hiç fena olmaz..
Yılan lafını BŞB için söyledim demiştim her anlamda biraz abartılı bir tepki oldu.Bana durduk yere yılan demen sinirlendirdi o ana kadar keyifliydim cidden.Aylar önce de yine beni etiketleyip durduk yere çatla, kudur demiştin aklıma o geldi sinirlenmiştim sana yine.Sonrasında bu çatla, kudur lafları bizim muhabbetlerimizden eksik olmadı gerçi.
Hoşt, adam aylardır buradaBiraz da sen mezarına gitsen hiç fena olmaz..
Kütük ten adam olmazADAM VAR ADAM GİBİ... Örnek al...@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?