TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Barış çok sustu evet.
Geçmişinde de çok susarmış yazık. Bu kadar iletişim problemi yaşayan biri nasıl hangi özgüvenle oyuncu olmuş acaba?

Demekki anlaşabildiği iletişim kurabildiği yapımcılarla çalışmış
he bide sustu tabii neler neler dedin ağzını açtımı hiç

Ahahahah ben boşuna Barış fanları her yerde aynı demiyorum.
Ekstra’da Barış fanlığıyla bilinen Murat Özarı da Berkan’ı eleştiriyor iyi ayıramamış diye.
O adamı neden oraya oturtmuşlar anlamıyorum. Fan Club gibi seyircilerin arasına otursa daha iyi.

İhsan Acun yalakası, sürekli Acun abi ne yapsa doğru yapar havalarında.

Semihle Furkan sürekli didişiyor programı sunarken.

Hakan ve Bora kendi yaptıklarını unutup bir de eleştirsinler diye oraya oturtulmuşlar sanki adada kendileri düzgünmüş gibi.

Melisa adada nal topluyordu rüzgar gibi yarışmacıları eleştirsin diye oraya konulmuş.

Orada gerçek yorumcu sadece Gökhan, Sema ve Damladır.

Hayır o kadar yanlış şeyler söylüyorlar ki. Eminim Acun onlara bir ton para ödüyordur ama çoğu doğru dürüst oturup programı izlemiyor bile. Tarafsız yorumcu saydığım 3 kişi sadece.

Aynen öyle Panorama’da seyircilerin arasında yaşlı bir adam vardı her sene birini desteklerdi onun gibi aynen.

İhsan da bu sene Barış fanı. Gerçi Barış Acun’un da göz bebeği olduğu için haliyle İhsan sürekli savunmak zorunda kalıyor ki bu sene dediğin gibi Acun ne yapıyorsa doğrudur kafasını daha çok yaşıyor.

Hakan ve Melisa konusunda haklısın gerçekten Melisa’nın yorumculukla ne alakası var ki.

Sema ve Bora’yı yarışma zamanlarında sevmezdim ama gerçekten mantıklı, düzgün, net ve tutarlı konuşuyorlar. Damla’yı her zaman severdim yorumları da harika nokta atışı yorumları var.

Reactions: DR

Ay ne var bunda al sana oyıncunun kralı ve utangaç
@Aserat Konuya

Binnur Kaya gibi biriyle bu yapmacıklık abidesini karşılaştırmak bile saçma.
Binnur utangaç Barış ise Survivor’da iletişim konusunda hep sessizdim diyerek mağdur algısı yaratıyor.
Binnur’a hakaret.