O adam tam dengesiz yaAhahahah ben boşuna Barış fanları her yerde aynı demiyorum.Ekstra’da Barış fanlığıyla bilinen Murat Özarı da Berkan’ı eleştiriyor iyi ayıramamış diye.
O adam tam dengesiz yaAhahahah ben boşuna Barış fanları her yerde aynı demiyorum.Ekstra’da Barış fanlığıyla bilinen Murat Özarı da Berkan’ı eleştiriyor iyi ayıramamış diye.
Aaa Barış sinirlenebiliyor mu abla melekti benim bildiğim kadarıyla?
Cidden öyle sinir bozucu.O adam tam dengesiz ya
Aynen Semih'i azarladıAynen öyle Barış oyuncu olmasına rağmen araba oyununda mağduriyet yarattı zaten.
Semih’i de hiç sevmezdim geçen Acun canlı yayına bağlanıp Semih’i bir güzel haşlamış.
Barış çok sustu evet.Bir insan susa susa sinirlenir dimi yada takım arkadaşı germişse ?
Barış çok sustu evet.Geçmişinde de çok susarmış yazık. Bu kadar iletişim problemi yaşayan biri nasıl hangi özgüvenle oyuncu olmuş acaba?
O adamı neden oraya oturtmuşlar anlamıyorum. Fan Club gibi seyircilerin arasına otursa daha iyi.Ahahahah ben boşuna Barış fanları her yerde aynı demiyorum.Ekstra’da Barış fanlığıyla bilinen Murat Özarı da Berkan’ı eleştiriyor iyi ayıramamış diye.
Of ben bu Barış savunucularından ve her yerde aynı şeyleri ölümüne savunmalarından bıktım cidden.Demekki anlaşabildiği iletişim kurabildiği yapımcılarla çalışmışhe bide sustu tabii neler neler dedin ağzını açtımı hiç
Of ben bu Barış savunucularından ve her yerde aynı şeyleri ölümüne savunmalarından bıktım cidden.
Ay ne var bunda al sana oyıncunun kralı ve utangaçBarış çok sustu evet.Geçmişinde de çok susarmış yazık. Bu kadar iletişim problemi yaşayan biri nasıl hangi özgüvenle oyuncu olmuş acaba?
Dün @hayret bi şey baya uğraştı, bugün de sen denedin şansını ama yok yani boşuna uğraşıyorsunuz mümkün değil laf anlatabilmekOf ben bu Barış savunucularından ve her yerde aynı şeyleri ölümüne savunmalarından bıktım cidden.
Aynen öyle Panorama’da seyircilerin arasında yaşlı bir adam vardı her sene birini desteklerdi onun gibi aynen.O adamı neden oraya oturtmuşlar anlamıyorum. Fan Club gibi seyircilerin arasına otursa daha iyi.
İhsan Acun yalakası, sürekli Acun abi ne yapsa doğru yapar havalarında.
Semihle Furkan sürekli didişiyor programı sunarken.
Hakan ve Bora kendi yaptıklarını unutup bir de eleştirsinler diye oraya oturtulmuşlar sanki adada kendileri düzgünmüş gibi.
Melisa adada nal topluyordu rüzgar gibi yarışmacıları eleştirsin diye oraya konulmuş.
Orada gerçek yorumcu sadece Gökhan, Sema ve Damladır.
Hayır o kadar yanlış şeyler söylüyorlar ki. Eminim Acun onlara bir ton para ödüyordur ama çoğu doğru dürüst oturup programı izlemiyor bile. Tarafsız yorumcu saydığım 3 kişi sadece.
Net bir şekilde görüyoruz ki saldıran, vuran Barış ama Yasin’in diskalifiye edilmesi için dua etmek.Umarım ikisi de diskalifiye edilir ama Acun Turabi’ye yaptığı gibi en fazla 3 maç ceza verir konuyu kapatır. İkisi de birbirinden berbat insanlar. Biri program program geziyor ve sinsilik yapıyor, diğeri eski şampiyonlarla yakın arkadaş ve onların yolundan giderek annesinden bahsedip mağduriyet yaratan gerçek bir OYUNCU.
Binnur Kaya gibi biriyle bu yapmacıklık abidesini karşılaştırmak bile saçma.
Nasıl böyle bir şey mümkün olabiliyor ya büyü falan mı yapıldı hepsine.Dün @hayret bi şey baya uğraştı, bugün de sen denedin şansını ama yok yani boşuna uğraşıyorsunuz mümkün değil laf anlatabilmek
@Emre Ozansoy mu bu dayı...
Nasıl böyle bir şey mümkün olabiliyor ya büyü falan mı yapıldı hepsine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?