TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kısa özet alabilir miyim, kim kazandı dok ve ödülü, yedek olayı nedir?
@Hachiko
Hemen canım.
Ödülü gönüllüler kazandı yine 10-7'lik skorla (Sercan batırdı sonda beceriksizliği tuttu). Dokunulmazlık hala devam ediyor ama reklam verdiğine göre tahminen 10-5 ünlüler alır. İki takıma da birer yeni oyuncu gelecek yakın zamanda bu hafta büyük ihtimalle, daha önceden planlanmış birşey bu. Sosyal medyada yeni gelenlerden bir tanesi bu çocukmuş diyorlar ne kadar doğru bilemem ama.

Reactions: Yiğitt
Dokunulmazlıkta büyük fark varmış, niye batırmış gönüllüler o kadar? Ay keşke gelmese, böyle sonradan birilerinin gelmesini pek sevmiyorum. Şansları da olmuyor zaten, boşa hafta uzatılıyor...

Reactions: Hazem
Dokunulmazlıkta büyük fark varmış, niye batırmış gönüllüler o kadar? Ay keşke gelmese, böyle sonradan birilerinin gelmesini pek sevmiyorum. Şansları da olmuyor zaten, boşa hafta uzatılıyor...
4-3 öndeydiler aslında gönüllüler ama batırdılar işte saçma sapan hareketler ile izleyince görürsün. Valla bence gelsin baya yakışıklı bu çocuk.

Şuraya dokunulmazlığın son saniyelerinden bir Parviz bırakıyorum, gözümüz bayram etsin @Silinmiş Üye @serhatt
Atarım demiştim ya sözümde duruyorum bak.

Son düzenleme:
Reactions: blacklion
Güç,denge oyunlarında ünlüleri her zaman daha önde buluyorum.
Parviz iyice performansta ilerliyor.
Bu akşam bayanlar dahil(Meryem) üstsüz oynadılar(Acun bu yıl bu konuda,aldığı eleştilerden dolayı,esnemiş)
Ünlülerin erzak oyunuda kazanması lazım.

Bak eğer mutlu olmayacaksan etiketlemiyim seni bundan sonra.

Ahhh Eyüpçümmm senin Bu Acun düşmanlığın beni benden alıyor

Ama bir konuda haklısın ülkenin değişen siyasi yapısı ve görüşüne hızlı adapte oldu...Zamanında tüm bayanlar bikinilerle;erkekler üstü çıplak geziniyordu...Sadece bizim ülkeye özel tshirtler;taytlar çıktı... Bu yıl ama bu konuda ciddi esnemesi var..rating olayı elbette vardır.
Kurgu konusu; bu yarışma her zaman kurgudur ama bazen gözüne gözüne sokuyor adamın kurguyu oda ayrı tabi.
Ama sonuç kendi adıma..izleyip geçiyorum işte....

Bu yıl kıyafette gerçekten esniyor;geçen sene bu oyunda üstü açık hatırlamıyorum; bu sene bayanlarda bile tshirsüz oynayanlar var.

Çok fazla diskalifiye dedikodusu okudum;özellikle Yasinle ilgili.
Dokunulmazlık içinde bu sefer ünlüler kazanacak deniyor...

Dün izleyemedim diye özeti izliyorum da Acun bu oyunu niye erkenden harcamış, eskiden finale doğru izlerdik bunu hep.

Gönüllülerin kazandığı ödül neydi? @Hachiko

"Acunun ada hayatı dediği şeyin yarısı yarışmacılar uyurken arkaya şarkı koymak + böcekleri ağaçları çekerken şarkı koymak" @Yiğitt twitter'da böyle bir yorum gördüm, aynı benim düşündüklerimi yazmış adam.