Emre Ozansoy
Moderatör
Sakatlanmıştır adada, bu aralar moda oldu bu.Erman "bench"te yok, ilk başta oynanan oyunda da yokutu. Neden acaba?
Hemen canım.Kısa özet alabilir miyim, kim kazandı dok ve ödülü, yedek olayı nedir?@Hachiko
Dokunulmazlıkta büyük fark varmış, niye batırmış gönüllüler o kadar? Ay keşke gelmese, böyle sonradan birilerinin gelmesini pek sevmiyorum. Şansları da olmuyor zaten, boşa hafta uzatılıyor...Hemen canım.Ödülü gönüllüler kazandı yine 10-7'lik skorla (Sercan batırdı sonda beceriksizliği tuttu). Dokunulmazlık hala devam ediyor ama reklam verdiğine göre tahminen 10-5 ünlüler alır. İki takıma da birer yeni oyuncu gelecek yakın zamanda bu hafta büyük ihtimalle, daha önceden planlanmış birşey bu. Sosyal medyada yeni gelenlerden bir tanesi bu çocukmuş diyorlar ne kadar doğru bilemem ama.
4-3 öndeydiler aslında gönüllüler ama batırdılar işte saçma sapan hareketler ile izleyince görürsün. Valla bence gelsin baya yakışıklı bu çocuk.Dokunulmazlıkta büyük fark varmış, niye batırmış gönüllüler o kadar? Ay keşke gelmese, böyle sonradan birilerinin gelmesini pek sevmiyorum. Şansları da olmuyor zaten, boşa hafta uzatılıyor...
Bak eğer mutlu olmayacaksan etiketlemiyim seni bundan sonra.Aldığı eleştirileri umursamaz o, reytinglerde istediğini alamadı diyedir. Survivor'ı sogutmak icin elinden geleni yaptı zaten, bu formatı eskiden bende izlerdim ama dediğim gibi yazın geldiğini hatırlatırdı kışın deniz kum güneş, bikinili kızlar, atletik erkekler falan bir şekilde izletirdi kendisini. Acun daha çok oyun odaklı hale getirdi ve 40-50 derece sıcaklıklarda millete şort-tişört giydiriyor islamcı kafasıyla... Sadece o da degil, kurgu olduğunu belli eden çok şey var. Ada hayatı geçiştiriliyor, yarışmacıların 7/24 ne yaptıklarını izlettiremedikten sonra ben gerçek bir Survivor çektiğine inanmam. Tuvalettir, sudur, sigaradır, yemektir, yattıkları yerdir bunlar muş gibi yapılıyor. Haliyle gerçekçi değil...
Ahhh Eyüpçümmm senin Bu Acun düşmanlığın beni benden alıyorAldığı eleştirileri umursamaz o, reytinglerde istediğini alamadı diyedir. Survivor'ı sogutmak icin elinden geleni yaptı zaten, bu formatı eskiden bende izlerdim ama dediğim gibi yazın geldiğini hatırlatırdı kışın deniz kum güneş, bikinili kızlar, atletik erkekler falan bir şekilde izletirdi kendisini. Acun daha çok oyun odaklı hale getirdi ve 40-50 derece sıcaklıklarda millete şort-tişört giydiriyor islamcı kafasıyla... Sadece o da degil, kurgu olduğunu belli eden çok şey var. Ada hayatı geçiştiriliyor, yarışmacıların 7/24 ne yaptıklarını izlettiremedikten sonra ben gerçek bir Survivor çektiğine inanmam. Tuvalettir, sudur, sigaradır, yemektir, yattıkları yerdir bunlar muş gibi yapılıyor. Haliyle gerçekçi değil...
Evet.Survivor izlemiyorum ben fark etmez benim için etiketlemeyedebilirsin ama programdaki kıyafet durumu nasıl genelde onu anlayamadım. Sen program başladı başlayalı 2. Defa etiketledin. Onun dışında hep tişörtlüler mi?
Bu yıl kıyafette gerçekten esniyor;geçen sene bu oyunda üstü açık hatırlamıyorum; bu sene bayanlarda bile tshirsüz oynayanlar var.Survivor izlemiyorum ben fark etmez benim için etiketlemeyedebilirsin ama programdaki kıyafet durumu nasıl genelde onu anlayamadım. Sen program başladı başlayalı 2. Defa etiketledin. Onun dışında hep tişörtlüler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?