valalhi bilmemmm bak ervrime coconatta yapacakmışNe kankası abi oyun için yapıyor o o biliyor onları kanka olmaz barış
Ben tamamen Acunun yönledirmesi olduğuna inanıyorum.Barış bugün Nisa ve Evrim'e moral vermesiyle + puan aldı benden. Umarım diğer konuları da röportaj dışı konuşur arkadaşlarıyla.
Reklam çıktığına göre oyun bitmiş demektirCemal kazanırsa yeni eşleşmelerde Gönüllüler'in kızları daha doğrusu Nisa ve Evrim kazanır. Nisa-Aşkım, Evrim-Aycan eşleşmesi. Evrim'in Aycan'a karşı ayrı bir hırsı var çünkü. Umarım kazanır Cemal.
valalhi bilmemmm bak ervrime coconatta yapacakmış@dreamy isot bu kızın amma talibi var
Ben tamamen Acunun yönledirmesi olduğuna inanıyorum.
Biranda insan hortlayamaz .
O kadar yönlendirmeye girer mi ki? Bildiğin tüyo vermek çünkü bu. O kadar da değildir diye düşünüyorumBen tamamen Acunun yönledirmesi olduğuna inanıyorum.
Biranda insan hortlayamaz .
Deme öyle demeReklam çıktığına göre oyun bitmiş demektir
Acun reklam düzeni bu şekilde çözdük artıkO kadar yönlendirmeye girer mi ki? Bildiğin tüyo vermek çünkü bu. O kadar da değildir diye düşünüyorum
Deme öyle deme
Ama o değilde şuan oyun kimsenin umrunda değil tv başındaki herkes liseli aşıkları bekliyor
@MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @vadikızı @Dosi @Hachiko @Emre Ozansoy @hayret bi şey
Bölüm 12'ye kadar sürer belkiAcun reklam düzeni bu şekilde çözdük artık
Çıksınlar artık sahneyeAma o değilde şuan oyun kimsenin umrunda değil tv başındaki herkes liseli aşıkları bekliyor
@MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @vadikızı @Dosi @Hachiko @Emre Ozansoy @hayret bi şey
hadi oradannn 2 dk geriden gelen internetinle nasılda bekliyorsunnnnn... ohhh ohhh onlar mataralaşırken abiii noolduuu diyecenAyy ben beklemiyorum onları abii
Nisa bir "Sercan abi" dese de rahatlasakAma o değilde şuan oyun kimsenin umrunda değil tv başındaki herkes liseli aşıkları bekliyor
Bence oyun direk bitecek sonra Sercan-Nisa olayını izleyeceğiz ve bölüm bitecekBölüm 12'ye kadar sürer belkiO zaman uzar oyun biraz daha(Hala umudum var)
hadi oradannn 2 dk geriden gelen internetinle nasılda bekliyorsunnnnn... ohhh ohhh onlar mataralaşırken abiii noolduuu diyecen
Ama o değilde şuan oyun kimsenin umrunda değil tv başındaki herkes liseli aşıkları bekliyor
Bendeki umut gönüllülerde olsa kesin kazanırlardıBence oyun direk bitecek sonra Sercan-Nisa olayını izleyeceğiz ve bölüm bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?