Menapoza mı girdi acepHoşt yavaş dağıt, sen kim oluyorsun@Dosi geçen sene kimsenin izlemediği Survivor'u bile izledi ama bu sene izlemiyor, izletemedim bir türlü onaDüşün yani sen bile izliyorsun ama Dosi izlemiyor
Menapoza mı girdi acepHoşt yavaş dağıt, sen kim oluyorsun@Dosi geçen sene kimsenin izlemediği Survivor'u bile izledi ama bu sene izlemiyor, izletemedim bir türlü onaDüşün yani sen bile izliyorsun ama Dosi izlemiyor
Senin Yasin'i yerden yere vurmaya başladığın gün ben de Barış'ı yerden yere vururumArtık her gün Barış’ı yerden yere vuruyor muyuz
@xBUGRAx buna da sar sen gülben gibi erkek değiştir sürekli benceSen sonradan çıktın ortaya. Haddini bil, Aycan kütük dostumundur@Maskeli Fedai
Sen kendini dağıtırsın ancaHeyatım sonradan gelip ünlüler takımını alt üst eden ezgi gibi sizi dağıtmaya geldim açılın ve kaçılın, parviz gibi birinizi şutlycam@Özgür @DarkLegenD @Maskeli Fedai @vadikızı @eskici@Dosi dış mihrağı izliyor mu hala
Yunus Emre daha kötü Gizem’denYok ya bence tam dengede şu anBir kere içinde Gizem'in olduğu bir takım nasıl üstün olabilir ki
Yasin böyle güldürmeye devam ettikçe o biraz zorSenin Yasin'i yerden yere vurmaya başladığın gün ben de Barış'ı yerden yere vururum
@xBUGRAx o avatarıyla zaten hepimizi yiyecek gibi bir hali var, uzak dursun benden
İkinize de korona bulaştırmanın yoluYunus Emre daha kötü Gizem’denyani şu ana kadar öyleydi
Al birini vur ötekine, ikisi de birbirinden beterYunus Emre daha kötü Gizem’denyani şu ana kadar öyleydi
Şu adama gülme artık yeter yaYasin böyle güldürmeye devam ettikçe o biraz zoradam tam komedi ya
Galatasaray gazetesine bak, futbolsuzlukta kafayı yemiş adamlarİkinize de korona bulaştırmanın yoluEkli dosyayı görüntüle 78385
Evet daha kendime gelemedim. Oysa azgın tekelik dönemimi atlatamamiştim daha
neden?? Tecrubenle sabit mi@serhatt la buluş sen
Komik ama ne yapayımŞu adama gülme artık yeter ya
AhahahahhaSen sonradan çıktın ortaya. Haddini bil, Aycan kütük dostumundur@Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?