İşsizliğin tanımı tam olarak.Ayakta beklemek işsizlik mi?
İşsizliğin tanımı tam olarak.Ayakta beklemek işsizlik mi?
ya ben şeyide anlamsız buluyorum, hani tablolara tonlarca para verilmesi. Çok değerlide olsa 50 lira bile vermem almak için. Hatta 20 lira bile vermemBöyle olmak değil bu tarz insanlarla foto çekinmek için 2-3 saat ayakta bekleyecek kadar amaçsız olmak istiyorum.
İşsizliğin tanımı tam olarak.
Yaaa ünlü var ünlü var şimdi. Alex gelip imza töreni düzenlese mesela ben de giderim 1-2 saat beklerim ama Yasin Obuz kimdir yani 1-2 sene sonra unutulacak ünlü olmayan bir adam.ya ben şeyide anlamsız buluyorum, hani tablolara tonlarca para verilmesi. Çok değerlide olsa 50 lira bile vermem almak için. Hatta 20 lira bile vermem
Ünlüler ile foto da anca o an denk gelirsem belki. Sıra işi falan hiç uğraşmam
Dosi'ye verdiğim cevapta belirttim zaten. İsim var isim var her ismi beklemek işsizlik demiyorumBöyle bir isim için beklemek işsizlik bence.Ama kitap fuarında, imza günlerinde 4 - 5 saat sıra beklediğimi hatırlıyorum.
Ben Alex içinde beklememYaaa ünlü var ünlü var şimdi. Alex gelip imza töreni düzenlese mesela ben de giderim 1-2 saat beklerim ama Yasin Obuz kimdir yani 1-2 sene sonra unutulacak ünlü olmayan bir adam.
Ok okBen Alex içinde beklemem1-2 saat çokanca bir arkadaşla gidip o sırada sohbet ederek vakit geçirirsem belkiama imzayı alıpta saklamam
Çok beğendiğim bir ünlü yok açıkçasıOk okYa ben kendim için diyorum Alex'i. Senin en beğendiğin ünlü olsa beklersin de saklarsın da normal yani
Şu kuyruğa meğer Survivor Yasin diye bir yarışmacıyla fotoğraf çektirmek için girmişler... Ben de indirimli bir şey var sanmıştım ilk gördüğümde. Survivor'dan bir yarışmacı için!.. Değil Survivor, Messi-Ronaldo ile fotoğraf çekilmek için bile sıraya girmek bile anlamsızken, sadece Survivor adlı yarışmadan bir yarışmacı uğruna... Çıldıracağım. Bunu bile savunanlar çıkacaktır, en acısı bu...
https://twitter.com/x/status/1289122758614491136
@xdragxx @Aserat
Oha o da mıYemekteyiz'e de katıldı.
Oha o da mı
Sesi varsa, O Ses Türkiye'ye de bekleriz
Burada şivesinin yeni yeni başlama zamanıymış
O Ses değil de yeniden Yetenek Sizsiniz çekilirse oraya gitsin.
Oha o da mı
Sesi varsa, O Ses Türkiye'ye de bekleriz
O Ses değil de yeniden Yetenek Sizsiniz çekilirse oraya gitsin.
Kız ne Ka tatlıPrimci herif ne olacak
Nimete yazıkKız ne Ka tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?