Hazem
Favori Üye
Osman ve Acun Sercan ve Ardahan'a karşı ayak tenisi oynuyor.
ay hoşt dış mihrak .ssBarış her hafta sms ile haketmediği yerde olduğu için şaşırmıyorum bu duruma.
Yasin Kısmetse Olur programından bu yana şuan ki konuşma şekli bile o değil aslında ve o yüzden Master Chef programında sevmiyordum ama işte halk o an izlediğine veriyor oy ve bu akşam herkes onun yemek yapışı, emeğinin oluşundan falan söz edince haliyle parladı.
Berkan'a çooooook iyi oldu çünkü Elif'in karşısına Cemal Can'ı söyleyerek bence eksi puan aldı. Yasin o konseyde elenebilirdi.
@MasacRE @xemrexxx @Maskeli Fedai
yasin e demiş mi acaba berkan ve barış gibi 2 t...aklı geldi sustun diye hiç sanmam,Arkasından konuşmuyor zaten herkesin yüzüne söylüyor?
O kim be? @serhatt 'ın konusunu açtığı adam mı?
Dün akşamla ilgili olarak...
Berkan yüzleşmede Elif ve Evrimden gol yedi..
2 bayanında haklı sorularına kıvırarak cevap verdi...
Direk,net fikirlerini söyleyemedi...
Yasin dün gecenin en karlısıydı ,hiç eleştri almadı,övgü aldı hatta çoğundanda destek gördü.
Barış için birşey yazamıyorum; gözü kapalı sms atan bir kitleye sahip çünkü.
O nedenle Berkanın elenmesine şaşrmadım; ha haketti mi..etmedi o performansla....
Kalan 3 lüde Kazanacaksa Cemal Can kazansın.
@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam @Bully @xemrexxx @Dosi @eskici @Emre Ozansoy @Angelica
Yarışma bitsinde artık Barış hakkında yorumlar görmekten gına geldi. İnşallah kazanmazlar. Barış'ı belki sevebilirdim ama fanatik fanları ve onun her hareketine Barış haklı, o yapmaz, o iyi, o güçlü vs. yakışıklı diye diye soğuttular bizleri.Dün akşamla ilgili olarak...
Berkan yüzleşmede Elif ve Evrimden gol yedi..
2 bayanında haklı sorularına kıvırarak cevap verdi...
Direk,net fikirlerini söyleyemedi...
Yasin dün gecenin en karlısıydı ,hiç eleştri almadı,övgü aldı hatta çoğundanda destek gördü.
Barış için birşey yazamıyorum; gözü kapalı sms atan bir kitleye sahip çünkü.
O nedenle Berkanın elenmesine şaşrmadım; ha haketti mi..etmedi o performansla....
Kalan 3 lüde Kazanacaksa Cemal Can kazansın.
@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam @Bully @xemrexxx @Dosi @eskici @Emre Ozansoy @Angelica
Ne zaman demiş o sözü Yasin’e kanıtla.yasin e demiş mi acaba berkan ve barış gibi 2 t...aklı geldi sustun diye hiç sanmam,
Ağlamanın zayıflık olarak görülmesi ne kadar acı.Şampiyonlar güçlü olur, kamerayı her bulduğunda ağlamaz. Böyle birinin şampiyon olmasını istemiyorsan BARIŞ yaz 1890'a gönder
Hani nerde Osman.
Tabii akıllı herif ne olacak
Vadikızı teyzem niye böyle bişi yaptınO kim be? @serhatt 'ın konusunu açtığı adam mı?
Yeah.O kim be? @serhatt 'ın konusunu açtığı adam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?