batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
İflah olmaz bir BMY destekçisi olarak doğru yoldayımKendine gel artık be adam.
İflah olmaz bir BMY destekçisi olarak doğru yoldayımKendine gel artık be adam.
Evet, merak ettim.
Milli iradeye saygı duyun.. Bum reyiz şampiyon olacak..Hakan reisim... Yasin'i övmek sana yakışıyor mu reisim...
bende valla berkan için barışa şampiyonum sensin demiş diuorlar ama ben duymadım
Sen Diyarbakır'da yaşadığına emin misin yaAslında burda Yasin'in esamesi okunmuyor o da ilginçKimse izlemiyor Survivor'u bizim burda nerdeyse
Kaybedenin olmadığı bir Barış Berkan finali istiyorduk ama olmadıAynen abla, şimdi baktım da "benim şampiyonum sensin" diyor.
https://twitter.com/x/status/1282429467906969601
Kaybedenin olmadığı bir Barış Berkan finali istiyorduk ama olmadı
Aynen abla, şimdi baktım da "benim şampiyonum sensin" diyor.
https://twitter.com/x/status/1282429467906969601
AhahahhahahaSen Diyarbakır'da yaşadığına emin misin yaGüneydoğu bölgesinden oy almıyorsa başka yerden alamaz bu, oralarda bir yerlerde vardır bunun topluluğu
Ha barışmı demiş bende berkan barışa demiş anladım
Cidden ha, herkesi yolladınız bari artık Barış'ı destekleyin de sıra ona gelsinBarış'ı destekleyin bari de şampiyon olamasın, yine gidip en loser olanı buldunuz destekleyecek.@MasacRE
Cemal Can'ı destekliyoruz.Barış'ı destekleyin bari de şampiyon olamasın, yine gidip en loser olanı buldunuz destekleyecek.@MasacRE
Macunun oyununu bozmuş kral..
Sen bize uğursuz mu diyorsun kütük...Cidden ha, herkesi yolladınız bari artık Barış'ı destekleyin de sıra ona gelsin@Maskeli Fedai @Bully
Tablo ortada yani benim bir şey dememe gerek yokSen bize uğursuz mu diyorsun kütük...
Önceki sayfada ki mesajımı oku be es geçtin :SCidden ha, herkesi yolladınız bari artık Barış'ı destekleyin de sıra ona gelsin@Maskeli Fedai @Bully
Gördüm :SÖnceki sayfada ki mesajımı oku be es geçtin :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?