Böylelikle 3T ile aynı başarıyı elde etmiş oldu.
Memleketin kanımı donduruyor pis kütük...
Yasin finale gider
Ya ne var bu yasinde neeee. Kim veriyor abi bu herife oy ya.
Niye şaşırdınız ki? Bu akşam ki programı baya izledim ve Yasin'in finale gideceği net belli oldu. Şaşırmadım ve sevindimAhahahaha şaka gibi ya.Yasin dururken gidip Berkan'ı elediler, yok yok bu milli irade Barış'ı kesin şampiyon yapar Cemal Can için hiç umutlanmamak lazım. Yasin son üçe kaldı resmen...
Yasin bile şaşırdı bizi bırakNiye şaşırdınız ki? Bu akşam ki programı baya izledim ve Yasin'in finale gideceği net belli oldu. Şaşırmadım ve sevindim
Yine doğru tahmin
Niye şaşırdınız ki? Bu akşam ki programı baya izledim ve Yasin'in finale gideceği net belli oldu. Şaşırmadım ve sevindim
Yine doğru tahmin
Final Yasin ve Barış arasında olacak o zamanAhahahaha şaka gibi ya.Yasin dururken gidip Berkan'ı elediler, yok yok bu milli irade Barış'ı kesin şampiyon yapar Cemal Can için hiç umutlanmamak lazım. Yasin son üçe kaldı resmen...
Final Yasin ve Barış arasında olacak o zaman
Aslında burda Yasin'in esamesi okunmuyor o da ilginçMemleketin kanımı donduruyor pis kütük...
Barış her hafta sms ile haketmediği yerde olduğu için şaşırmıyorum bu duruma.Çünkü Yasin hem performans olarak hem de karakter olarak son üçe kalmayı hak etmeyen bir yarışmacı.
Üzüldüm abla ya...
Valla bende yaa Barış kulağına bişiler dedi ama duyulmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?