Emre Ozansoy
Moderatör
Cemalcan yine boş yapıyor
Barış'ı nasıl da rezil etti
Sonunda tayt meselesi gündeme geldi ya.
Ay yerim başta anlamadı Barış ne oluyor der gibi baktı kendine
Twitter’da linç yiyor senin kolsuz kütük dostumBarış'ı nasıl da rezil etti
Hahaha
Ergen fanlar ağlasınTwitter’da linç yiyor senin kolsuz kütük dostum
Hahaha@dreamy
https://twitter.com/x/status/1280449401970974721
Ve ikisi de Barış'ı mağdur etmemek için soru sormadılar ona, helal olsun kendilerine.
Ulan tam sıkıntısız bir şekilde atlattık diye düşünüyordum bugünü. Sonra geldi bu kolsuz olacak şahıs, bir çuval inciri berbat etti resmen. Şu an millet kudurmuş vaziyette, deli gibi oy basıyorlar Barış'aErgen fanlar ağlasın
Aycan batırdı cidden ya, o soruyu da sormazsın yani.
Ya söylenecek şey var söylenmeyecek şey var. Gidip bu mu söylenir orada, al işte mağdur oldu yine BarışKız demek ki unutmamış ki söylemek istedi ne var bunda
Aycan batırdı cidden ya, o soruyu da sormazsın yani.Acun, onu da Nisa'yı da fırçalayacak.
Barış için kötü giden güne ilaç oldu resmen seninki... @Maskeli Fedai
Bizim milletimiz iki güne unutur dert etmeyinYa söylenecek şey var söylenmeyecek şey var. Gidip bu mu söylenir orada, al işte mağdur oldu yine Barış
Nisa reisimi niye fırçalayacak ya bir şey demedi kızAycan batırdı cidden ya, o soruyu da sormazsın yani.Acun, onu da Nisa'yı da fırçalayacak.
Barış için kötü giden güne ilaç oldu resmen seninki... @Maskeli Fedai
Kütük dostum finale geldik farkında mısınBizim milletimiz iki güne unutur dert etmeyin
Nisa'ya da bozuldu, seninki de ciddiye almamış hiç yüzleşmeyiNisa reisimi niye fırçalayacak ya bir şey demedi kızAycan'a sinir oldu Acun
Barış kendine yarasın diye soru hazırlasa bu kadarını yapamazdı ya muhtemelen
Ya ona bakarsan ilk gruptakiler falan da bir şey demediNisa'ya da bozuldu, seninki de ciddiye almamış hiç yüzleşmeyiİkinizle de İstanbul'da görüşecem dedi.Elif kurtardı durumu
Ah Aycan ah.. Allah'tan finalde yaşanmadı bu.
İlk gruptakiler ciddi sorular sordular yine, ilgiliydiler.Ya ona bakarsan ilk gruptakiler falan da bir şey demediNisa'dan zaten soru beklemiyordum ben, tam olarak beklediğim performansı gösterdi. Ama Aycan'ın ki olacak şey değildi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?