TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Son 5 sezon dokunulmazlığı kazanan kimse şampiyon olamamış, bu durumda Barış şampiyondur diyebilir miyiz

https://twitter.com/x/status/1282081999709261829
Ya yazmayayayım diyorum da dayanamadım şampiyon olan isimlerin hepsi yarışmaya damga vuruyorlardi performanslarıyla. Barış dediğiniz adam ne kaptanlık aldı ne de dokunulmazlık kazandı. Böyle birisi mi şampiyon olacak Allah aşkına. Yarışma başında zayıf yarışmacıları yenerek istatistik kasmış gelmiş konuşuyorsunuz. Bireyselde hiçbir şey yapamadı

Adamın biz seyircilerden tek farkı oyunları daha yakından izlemesiydi.
Ne zaman televizyonu açsam Barış kenarda oturuyordu.

İşte bozuk türkçenden dolayı ben yanlış anladın benle ilgili konuda haklı değilsin kusura bakma

Reactions: Dosi
İşte bozuk türkçenden dolayı ben yanlış anladın benle ilgili konuda haklı değilsin kusura bakma
Hahha

"Bozuk Türkçem" eskide kaldı. Şimdi çok çok çok çok iyi ve unutmaki benimle aynı fikirde çok kişi var yani yanılan sensin ben değil.

Artık yormayalım birbirimizi. Hadi sana iyi forumlar.

Reactions: Angelica
Hee hee onlar yüzünden haklıyım diyorsun işte
Kendimi yormayacağım.
Tamam Melek, haklısın herşeyde haklısın. Bana Survivor konularında rica ediyorum artık yazma. Başka konularda görüşürüz 🖐️

Kendimi yormayacağım.
Tamam Melek, haklısın herşeyde haklısın. Bana Survivor konularında rica ediyorum artık yazma. Başka konularda görüşürüz 🖐

Ben haklı olduğumu düşündüğüm konularda haklıyım derim hep haklıyım demem

Ben yazmadım zaten akşam yazan sendin zeynepcim bana diyorsun sen yazıyorsun görüşürüz
🖐