CIA ablam şimdiden şampiyonu bile öğrenmiştir be sen ne diyorsunCIA @Angelica ablam kıskanacak şimdi, full doğru bilgiler veriyor reis.
CIA ablam şimdiden şampiyonu bile öğrenmiştir be sen ne diyorsunCIA @Angelica ablam kıskanacak şimdi, full doğru bilgiler veriyor reis.
cıa abi kim bende merak ettim
adeta bulmaca anlatıyor acun.
biri özetler mi lütfen.
CIA ablam şimdiden şampiyonu bile öğrenmiştir be sen ne diyorsun
CIA abi kim?
Utku beyciğim detay aktarım işlemini gerçekleştirsin hemen.@MasacRE
Twitter’da bir hesap işte. Olacakları önceden söylüyor. Hiç iyi bir şey değil yani boşverincıa abi kim bende merak ettim
Öyle diyorlar ama bir hata olmuş orada. Şu an ekranıma gelen bilgiye göre Cemal Can şampiyonYoksa Barış'a o yüzden mi en başından beri "ŞAMPİYON" diyorlar...
Öyle diyorlar ama bir hata olmuş orada. Şu an ekranıma gelen bilgiye göre Cemal Can şampiyon
Full Şerlok beyciğim full, benim ekran yanılmazUtku beyciğim ekrandan emin miyiz, şarjı falan full mü...
Meleğe çok laf ettiniz ama Utku sende az değilsin heTwitter’da bir hesap işte. Olacakları önceden söylüyor. Hiç iyi bir şey değil yani boşverin
Yok be abi dün yanlışlıkla gördüm benMeleğe çok laf ettiniz ama Utku sende az değilsin he
Yarınki ödülü bir de ondan sonraki dokunulmazlıkları söylerler. Gerisini canlı canlı öğrenecek artık herkes
sercan elenir yarışmayı pek takip etmiyorum ama her hafta sms sıralaması bakardım. Sercan yüzde 90 elenirRabbim gram oyun alamayıp sadece konuşan Barış'ın öz güveninden bize de nasip etsin.
Yasin abime de geçmiş olsun diyorum. Buralara kadar iyi geldi.
sercan gg olacakBiraz korkutucu bir pota.Ama Sercan kendini finale atarsa - ki atacak - rakipler ondan korksun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?