Emre Ozansoy
Moderatör
Malüm biliyorsun izlemiyorum.
İlginç olmuş.
Aynen, şaşırdım.
Malüm biliyorsun izlemiyorum.
İlginç olmuş.
Cemal muhtemelen Barış'ın ismini verecek.
Sercan'ı söyler.Cemal muhtemelen Barış'ın ismini verecek.
Ulan yoldaş alem adamsın.Dondurma reis yanlışlıkla kazanmış, şimdi yeniden yarışma sonuna kadar yatış vakti demek...
Daha 3. isim gelecek. Zaten Sercan'ı söyler.Cemal, Barış'ı derse Berkan gider...
Cia ablama spoiler verme dedim ama yine açık etmiş istemeden sanırımNeyse ya kesin değil sonuçta bunlar, bakarsın doğru değildir belli mi olur
Ben spoi falan vermedim yanlış anlayan sizsiniz kusura bakmayın...
Ya abla yanlışlıkla da olsa açık etmişsin işte anlamışlar bugünkü sonucuBen spoi falan vermedim yanlış anlayan sizsiniz kusura bakmayın...
Ya abla yanlışlıkla da olsa açık etmişsin işte anlamışlar bugünkü sonucu
Tamam abla öyle olsunBen birşeyi açık etmedim niye anlamıyorsunuz ya bu bilgiyi 1 hafta önce öğrendim de demedim
de şimdi belli edeyim de diyim ya delimiyim ben
Doğru çıkmasını çok istiyorum dediği zaman öğrendiği bilgiye göre kazanan kişinin Barış olduğu o kadar çok belli oluyor kispoiler vermek istemiyor ama yine veriyor
Evet biz anlamıyoruz. Kusura bakma. Tek haklı tek gerçek sensin.Ben Barıştan bahsetmedim orda potada görmek istediğim isimden bahsederek inşallah doğrudur dedim ama karşımda anlamayanlar olunca işte
Evet biz anlamıyoruz. Kusura bakma. Tek haklı tek gerçek sensin.
Artık ciddiyim Survivor konusunda seninle muhatap olmayacağım. Hatasını kabul etmeyenlerle tartışma anlamsız.
Sana iyi seyirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?