TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Biz yemedi demedik zaten kendisi de dedi yedim ama bunu hırsızlık yapmış gösterilmesine tepkimiz anlatabildim umarım
Orada Evrim’in “kurgu” demesinden kasıt, birkaç kişinin birlik olup bunu ortaya çıkarmak istemesiydi. Sonuçta sizinki oltaya gelmiş, yine hırsız oluyor her türlü.

Orada Evrim’in “kurgu” demesinden kasıt, birkaç kişinin birlik olup bunu ortaya çıkarmak istemesiydi. Sonuçta sizinki oltaya gelmiş, yine hırsız oluyor her türlü.

He ismail he tmm öyle
adam kendi söyledi yedim ama hepsininin haberi vardı dedi sanki haberleri yokmuş gibi davranmalarına iyi birşey diyorsan sen billirsin resmen hırsız gibi gösterdiler

Reactions: dreamy
He ismail he tmm öyle
adam kendi söyledi yedim ama hepsininin haberi vardı dedi sanki haberleri yokmuş gibi davranmalarına iyi birşey diyorsan sen billirsin resmen hırsız gibi gösterdiler
Barış herkesin haberinin olduğunu mu söylemişti? Bunu bilmiyordum, cidden bunu söyledi mi?

Barış herkesin haberinin olduğunu mu söylemişti? Bunu bilmiyordum, cidden bunu söyledi mi?

Bak işte yarışmayı dikkatli izlememişsin dedi tabii ben yedim ama hepsinin haberi var dedi
ah ah ben o zamanda anlatmaya çalıştım ama cidden söyledi tabii

Reactions: dreamy
Survivor'da nezamanki kızların atış izası erkeklerle eşitlendi,performansları haliyle düştü

Baya çekişmeli geçti. Berkan ile Cemal atladı ve Elif elendi. Güzel sonuç

Elif go home artık..

Elveda Barış.

Klasik Cemal Can-Sercan finali geliyor yine. Berkan ile Barış her seferinde asıp kesiyorlar ama sonuç 0.