Ciddi değildimssss izlemeyen biri olarak beni bile sinir ediyorduYine de bi kızın üzüntüsüne sevinmek pek hoş değil
gkljsklgkljsllgkklsj
Ciddi değildimssss izlemeyen biri olarak beni bile sinir ediyorduYine de bi kızın üzüntüsüne sevinmek pek hoş değil
Geçen hafta elenende bir kızdı ama karşı taraf daha çoşkulu sevinince bu hafta millet intikamını alıyor.Yine de bi kızın üzüntüsüne sevinmek pek hoş değil
@Sherlock değişik duygular yaşıyor şu andaAdam.
Aslında tahmin etmeliydim, tam senlik hareket.İntikam soğuk yenen bir yemektir.
Kütükler paramparçayken dönüş yapman hahahaha, muazzam.
Perdenin arkasından birden çıkıverdi. @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD ve beni sırtımızdan bıçakladı.Adam.
Aslında tahmin etmeliydim, tam senlik hareket.İntikam soğuk yenen bir yemektir.
Kütükler paramparçayken dönüş yapman hahahaha, muazzam.
Nisa içinden geçecek kelin şimdi.
Sercan bile sevimli geldi gözüme şuan....
N***'nın reytingi yüksek diyorlar.Barış olmasa izlenir miydi bu sezon?
Corona olmasa izlenmeyecekti ki zatenN***'nın reytingi yüksek diyorlar.Barış olmasa izlenir miydi bu sezon?
Corona olmasa izlenmeyecekti ki zaten
Sercan Yıldırım fanı olduğumu açıklıyorum an itibariyle.. Adam tek başına dağıttı, yıktı geçti ortalığı@Sherlock @MasacRE @DarkLegenD
Ortak, mükemmelsin.Ne bu, fayansçı Cemil ustanın çırakları listesi mi? Begüm, Berna, Sahra?
Ağız tadıyla efkarlanacaktım şurada, o geldi... @Maskeli Fedai
Sana helal olsun Hainli Fedai.@Sherlock değişik duygular yaşıyor şu anda
Sercan Yıldırım fanı olduğumu açıklıyorum an itibariyle.. Adam tek başına dağıttı, yıktı geçti ortalığı@Sherlock @MasacRE @DarkLegenD
Merve Aydın ve Serenay Aktaş yazsa ceketimi ilikleyip kenara geçeceğim ama adam bana Begüm falan diyor.Ortak, mükemmelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?