İmzamı atıyorumGitmesi gereken kişi Barış hak etmesi açısından. Ama kim giderse gitsin aynı oranda mutlu olacağım.
İmzamı atıyorumGitmesi gereken kişi Barış hak etmesi açısından. Ama kim giderse gitsin aynı oranda mutlu olacağım.
4 sayfa önceki yorumumu gördün mü?Buyurun.
ABLA SİZE DONDURMA REİS DEMİYORUM, SİZ DONDURMA REİS MİSİNİZ NEDEN ÜZERİNİZE ALINIYORSUNUZ?
Bu ne demek?
Destek olsanıza birbirinize. Sizin tayfa eksilecek"İki saatte 4 tane attın" demişsin, ben de diyorum ki bunu bazıları seri haline getirdi ve üst üste atıyor.
Ben sana dün ne dedim. O kaçırır bildirimleri4 sayfa önceki yorumumu gördün mü?
Benim attığım olmamış 4 - 5'i geçmez, ama bazıları seri haline getirmiş.
"İki saatte 4 tane attın" demişsin, ben de diyorum ki bunu bazıları seri haline getirdi ve üst üste atıyor.
Destek olsanıza birbirinize. Sizin tayfa eksilecek@dreamy
Ben de sana diyorum ki Sabırlı ve inatçı biriyim ta ki istediğim olana kadar
Tavuk döner yollaDondurma reis giderse sonuna kadar destek olurum, bir kutu dondurma gönderirim adresine.
Bunlar adamı çatlatırlarBen de sana diyorum ki Sabırlı ve inatçı biriyim ta ki istediğim olana kadar
Aynen ha Nisa gitmiş ha Berkan, önemli olan hedefledikleri dörtlüyle finale kalamamalarıydı.Sonuç ne olursa olsun sevineceğiz
Ben de çay yapmışım. Birşeyler de atıştıracağım, iyi gider@dreamy
Tamam abla, yine sen haklısın. Saygılar, sevgiler, iyi forumlar.
Ben gidip bayrağımızı asayım...
Ekli dosyayı görüntüle 88617
3 kızdan elenen oldu mu Elif, Evrim ve Nisa'ydı sanırım geriye kalanlar?Bundna sonra yorum yok, modum bu
Ekli dosyayı görüntüle 88616
Çay uyku kaçırmazkiAynen ha Nisa gitmiş ha Berkan, önemli olan hedefledikleri dörtlüyle finale kalamamalarıydı.Dediğin gibi her türlü sevineceğiz.
Afiyet olsun.Çay bizim için geçti artık, şimdi içersem zor uyurum.
Tavuk döner yolla@xdragxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?