Şikayet ettik de ne oldu? Banlayamamışsınız bile.Hoş olmayan her ne görüyorsan şikayet edebilirsin.
Sen beni mi şikayet ettin yoksaŞikayet ettik de ne oldu? Banlayamamışsınız bile.
Öncelikle cevap yazmayı bırak, onun mesajını okumayı bırak. Hiç olmadı göz ardı tuşuna bas. Olay çözülür. Boş yere ceza almanı istemiyorum.Ben gayet sakinimuygunsuz mesajlar yazmıyorum
Sınıfta herşeyi öğretmene şikayet eden ögrenci gibisin. Şaka gibi.Bu mesajların ceza alması gerekiyor, silinerek kurtulmasını kabul etmiyorum1 değil 2 değil çünkü
Evet.Sen beni mi şikayet ettin yoksa
Sen rahat ol sıkıntı olmazÖncelikle cevap yazmayı bırak, onun mesajını okumayı bırak. Hiç olmadı göz ardı tuşuna bas. Olay çözülür. Boş yere ceza almanı istemiyorum.
bize takıl yeter
Benim mesajım ceza alıyorsa seninkiler de alacakSınıfta herşeyi öğretmene şikayet eden ögrenci gibisin. Şaka gibi.
Nesi betermiş pardon?Benim mesajım ceza alıyorsa seninkiler de alacaksenin mesajlar daha beter çünkü
Bir insan hakkında konuştuğunu unutuyorsunNesi betermiş pardon?
Doğruları konuşuyorsam sıkıntı yok.Bir insan hakkında konuştuğunu unutuyorsun
Uyarı konusu açılan işte.3 noktalı mesajımı mı
Sadece ve sadece boş konuşuyorsunDoğruları konuşuyorsam sıkıntı yok.
Senden boş olmasın.Sadece ve sadece boş konuşuyorsun
Vay be Dark senden beklemezdimUyarı konusu açılan işte.
Olmasın kardeşim seni mi kırıcazSenden boş olmasın.
Bu bizi artık 850 bin ay idare eder.Sercan’ın şampiyon olmasını beklediğimizi mi sanıyorsunsence Sercan’ın elenmesi bizi üzer miönemli olan kendini bir fok sanan itici dörtlünün dağılmasıydı ve Sercan onları paramparça etti, gerisinin bir önemi yok
Ha şöyle bak nasıl anlaşıyoruz boş yapmadığında.Olmasın kardeşim seni mi kırıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?