Muazzam olmuş.Sen bu kurtlar sofrasından çıkamazsan ona yanarım, Sercan Yıldırım..
Nasıl kafiye
Sercan Yıldırım saflarına geçiş yaptın zaten dimi, attığın diss ve harikalar onu gösteriyor.
Muazzam olmuş.Sen bu kurtlar sofrasından çıkamazsan ona yanarım, Sercan Yıldırım..
Nasıl kafiye
Uzun yıllar sonra ilk defa bu yaz gitmeyi düşünmüyorum, onda da banlanmazsam iyiSonra gidicek misin, yazları aktif olmuyorsun malum.
Bu yaz Korona sebebiyle kalırsın diye düşünüyorum ama.
Sercan’ın bu itici dörtlüyü bozmasını istiyorumMuazzam olmuş.
Sercan Yıldırım saflarına geçiş yaptın zaten dimi, attığın diss ve harikalar onu gösteriyor.
Survivor bitene kadar dayanabilirsen iyiUzun yıllar sonra ilk defa bu yaz gitmeyi düşünmüyorum, onda da banlanmazsam iyi
Sercan son 4'e kalacak.Sercan’ın bu itici dörtlüyü bozmasını istiyorumbozarsa en büyük fanı olurum, bozamazsa zaten elenmiş olacak
Sercan son 4'e kalacak.Bu hafta Nisa ya da Berkan'dan kurtuluyoruz.
İnşallah agam inşallahSercan son 4'e kalacak.Bu hafta Nisa ya da Berkan'dan kurtuluyoruz.
Yasin’i söylemez yaAkşam muhtemelen Cemal Can kazanacak ve Yasin'i söyleyecek arkadaşlarından düşük SMS almış olabileceğini düşündüğü için, sonra Yasin'i göndereceğiz.
Yasin’i söylemez yaSercan kaybettiği an aday olur bence
(Sercan 3.dokunulmazlığı da kazanıp Barış'ı söyledi, elveda Nisa.Akşam muhtemelen Cemal Can kazanacak ve Yasin'i söyleyecek arkadaşlarından düşük SMS almış olabileceğini düşündüğü için, sonra Yasin'i göndereceğiz.
Neyi açıklayacaklar yaYok yok, taktik yaparlar bence. Yasin'e de açıklarlar işte Nisa için böyle yapıyoruz falan diye.
Neyi açıklayacaklar yaSercan ve Elif dururken Yasin’i söylerse ona büyük bir kazık atmış olur, bunun bir açıklaması olamaz
(Sercan 3.dokunulmazlığı da kazanıp Barış'ı söyledi, elveda Nisa.)
Çocuk mu kandırıyorlarGitmeyeceğini düşünüyorduk falan derler, buradaki ana amaç Nisa ve Berkan'ı yarışmada tutmak neticede Cemal Can veya Barış için.He bir ihtimal Elif'i söyleyebilirler bak.
Çocuk mu kandırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?