TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Reactions: eskici
Hep aynı takımların oluşmasından rahatsızım
farklılık istiyorum farklılık

Komple bireysele dönülmemiş olması beni de rahatsız ediyor zaten, kaptanlık mevzusu iyi reyting getirdi diye salmıyor Acun. Seneye falan en baştan koyar zaten bu sistemi, sen de izlersen sezon boyunca söversin artık.

Reactions: 12.Adam and eskici
Komple bireysele dönülmemiş olması beni de rahatsız ediyor zaten, kaptanlık mevzusu iyi reyting getirdi diye salmıyor Acun. Seneye falan en baştan koyar zaten bu sistemi, sen de izlersen sezon boyunca söversin artık.
Bir daha kolay kolay Survivor izlemem herhalde
Acun bu sene çok saçmaladı

Biraz abartmış olabilirim
seneye izlemem büyük ihtimal ama ondan sonraki sene duruma göre izleyebilirim
forumdaki izleyenlere de bağlı biraz, fazla kişi izleyince güzel oluyor

Ya gidip yine saçma sapan bir konsept denesin de izlemeyelim, yoksa yine en kötü ortalarından falan dalar desteklenecek birini buluruz.
Dediğin gibi kalabalık durumu da önemli tabii.

Ya gidip yine saçma sapan bir konsept denesin de izlemeyelim, yoksa yine en kötü ortalarından falan dalar desteklenecek birini buluruz.
Dediğin gibi kalabalık durumu da önemli tabii.
Sen bundan önceki seneleri hep izledin mi
geçen sene hariç, onu muhtemelen izlememişsindir

Reactions: Sherlock
Sen bundan önceki seneleri hep izledin mi
geçen sene hariç, onu muhtemelen izlememişsindir

Yok.
İzlemediğim sezonları saymak daha kolay geldi şimdi, aklıma gelenleri yazayım.
Geçen sene izlemedim, Ogeday/Adem finali vardı onu izlemedim, Turabi’nin ilk kez katıldığını izlemedim. Aklıma ilk gelenler bunlar.
İlk kez izlediğim de Var Mısın? Yok Musun? Ekibinin katıldığıydı, Hakan reisim vardı... SMS denen illet yoktu...

Baya izlemişsin yine de

Öyle, genelde başlarına bakmıyorum ama gereksizler gidince/kalabalık azalınca daha iyi oluyor.

Sende durumlar nasıl?
Ben geçen sene izlemedim, Ogeday’ın kazandığı 2017 sezonunu izlemedim, onun dışında bazıları yarım yamalak da olsa bütün Survivor’ları izledim

Reactions: Sherlock
Normal bir Survivor sezonu olsaydı Sercan, Elif, Berkan ve Yasin finalde olurdu. Cemal ve Nisa ağlayarak yarışmadan giderdi. Barış'da ilk haftalarda elenirdi.
Cemal ve Nisa'nın ağlamalarına herkes takılıyor ama başarılarını görmezden geliyorlar. İkisi de çok başarılı yarışmacılar, ağlamaları neden bu kadar batıyor anlamıyorum.

Bunu sizlere geçirebildiysem ne mutlu bana.

O dörtlüde Semih’i bilerek karıştırmıştım öylesine. Yoksa desteklemem söz konusu olamaz.
@MasacRE Ama diğer seçimlerimin arkasındayım...
Semih'i, Turabi'yi falan asla desteklemem diyorsun ama bu isimler resmen şu desteklediğin kadınların erkek versiyonu
Kadın hallerini destekliyorsun madem erkekleri de destekle
Hatta Turabi değil ama Semih, Evrim'den Duygu'dan falan 10 kat iyidir

Reactions: dreamy