TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bir sezondan en fazla 3-4 yarışmacı gelir herhalde. Bu sezon için Berkan-Barış-Cemal-Sercan ilk tercihler olacaktır. Mert'in işi zor, o Panorama'da yarışmayı yorumlar

Şu spoilerdakini de kattık mı senin desteklediğin yarışmacı profili tam olarak netleşti. Ogeday falan sana göre değil vazgeç o işten

Burada makarasını yapıyoruz ama hoş değil. Adamı niye küçük düşürmeye çalışıyor
O da kendini küçük düşürtmeseydi

Reactions: eskici and dreamy
Metin kuş ne alaka, bu adamı nereden buldunuz?
@Sherlock beyciğim hainlik yapıp sattı reisimi. Avatarını önce Alp Kırşan ardından Metin Kuş yaptı. O zamandan beri uçuşa geçti reisim
Bir daha yasakladım kendisine Nisa avatarını
Reisimizin düşük performansını @Sherlock a mı bağladın?

Ulan yine bize bağlanmış reisimin düşük formu...

Beni üzmekten zevk mi alıyorsun.....

Öyle bir dörtlü yazmışsın ki kanım dondu maalesef, yoksa seni üzmek gibi bir amacım yoktu tabii ki.
Aksine üzülüyorum senin için, Evrim'i fazlasıyla yürekten destekliyordun...

Hakan reisim, çocuğundan dolayı All-Star için isteksiz olduğunu belirtiyor hep.

(4.kez katıldı.
)

Ya kardeşim Hakan reisten bahsediyoruz burada, Acun abisi Survivor desin yüzerek gider o adaya.

Reactions: dreamy and Bully
Adam sadece Nisa’nın ismini söyledi başka bir şey yapmadı
intikam almak için söylemedi ama intikam almak için söylemiş olsa bile Nisa’nın intikam demesi çok saçmaydı
yani Nisa o kelimeyi kullanmasaydı hiçbir sorun olmayacaktı ve o kelimeyi kullanması da son derece küçük düşürmeye yönelik bir hareketti

Reactions: MasacRE
Nisa onu söylemese de olurdu ama yine de reisim %100 haklı

Reactions: 12.Adam and eskici
Sana bağlayacağım tabi kardeşim. Bak sen onu sildikten sonraki performansı ne kadar da iyi gördün mü

Ekli dosyayı görüntüle 87989

Vay arkadaş, üçüncü sıraya kadar yükselmiş. Şu berbat bir performans sergilemediği dönem olmasa çok daha yüksek olacaktı yüzdemiz, ona üzülüyorum bak.
Berkan da düşmüş, kele bak...

Reactions: 12.Adam and MasacRE