Doğru yolu buldun en sonunda.
Metin kuş ne alaka, bu adamı nereden buldunuz?@Sherlock beyciğim Metin Kuş+Nisa reisim SİNERJİ'sinin sonucunu görüyor musun. Haftayı Berkan'ın bile önünde 3. olarak bitirmiş reisimEvrim de giderken muhteşem bir performans sergilemiş ayrıca@DarkLegenD @Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 87937
Yok yönetim kaldırdı galiba sıkıntı yok.@dreamy kaldırmışım eğer bulursan bana göndermen yeterli gerekeni yapacağım.
Zaten başlığı @Bully (profesör)affetsin diyerek açmıştım.Yok yönetim kaldırdı galiba sıkıntı yok.
@Sherlock beyciğim hainlik yapıp sattı reisimi. Avatarını önce Alp Kırşan ardından Metin Kuş yaptı. O zamandan beri uçuşa geçti reisimMetin kuş ne alaka, bu adamı nereden buldunuz?
Aynen. İkimizin birden aynı avatarla dolaşması ters tepti. Böyle iyi olduReisimizin düşük performansını @Sherlock a mı bağladın?
Sıkıntı olacaksa bende sinerjimize uygun foto bulabilirim.Aynen. İkimizin birden aynı avatarla dolaşması ters tepti. Böyle iyi oldu
Yok yok seninki kalsın, şu an iyi durumSıkıntı olacaksa bende sinerjimize uygun foto bulabilirim.
Abi güzel bir görselini koyaydın bari.Ekli dosyayı görüntüle 87919
Ve Survivor 2020 den Evrim Geçti..
Evrim Bacımıza Güle Güle diyelim..
@dreamy Bendesin kardeşim..
🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺
AllStar’da tekrardan izleyeceğiz kraliçeyi.Bu hafta çok konuştu. Yazık oldu o lafların üstüne
Güçlü dik duruşuyla gitti ama .
Kadrolu Survivor yarışmacısı olur
“Burdan güle oynaya gideceğim” demişti ve öyle oldu... Yan profilden gülümsediği belli oluyor, görsel için teşekkürler kaydettim.
Güzel hikayeymişNisa her doğum günü olan isme özel bir hediye yapıyormuş zaten ve Sercan'a da kutlama mesajı yazmış işte ama Sercan bunu yanlış anlamış Nisa'nın ona karşı birşeyler hissetiğini düşünmüş olay bu. Sercan'ı savunmaya devam edin siz bilip bilmeden.
All Star olursa bu hatandan dön artık da en büyük desteği hak eden şu güzelliği destekle eski günlerdeki gibi..AllStar’da tekrardan izleyeceğiz kraliçeyi.
Sercan intikam için mi Nisa’yı söylemişNot var da, doğum gününü kutlayan bir mesaj göndermiş Sercan'a. Bölümün başını izlemedin sanırım. Orada ikisi de ayrı ayrı anlattılar olayları. Ama tabi ki reisim haklı, Sercan zırvalıyor
Gündemde de 5. sıradaymış Şerlok beyciğim. Bugün reisimin hakkı veriliyor kendisine
Ekli dosyayı görüntüle 87892
Ya sen Nisa'yı avatarından kaldırsana. Hâlâ Nisa'ya değil de Sercan'ın zırvalamalarına inanıyorsan sen Nisa'cı falan değilsinSercan intikam için mi Nisa’yı söylemiş
Soğudum artık, beni kendi kaybetti...All Star olursa bu hatandan dön artık da en büyük desteği hak eden şu güzelliği destekle eski günlerdeki gibi..
Güzel hikayeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?