Anca beraber kanca beraber.Zalim İstanbul izleyeceğim galiba bu akşam..Survivor'a yarın devam ederiz.
Anca beraber kanca beraber.Zalim İstanbul izleyeceğim galiba bu akşam..Survivor'a yarın devam ederiz.
@Emre Ozansoy diziyi başından beridir takip ediyorsun değil mi?
Büyük oylama bitti gerçek yüzü ortaya çıktı.Artık Nisanında gitme vakti gelmiş...Kliniklerde işe yaramıyor
Büyük oylama bitti gerçek yüzü ortaya çıktı.
Konuş beNisa’nın ne kadar dedikoducu ve çirkef olduğu kameralara yansıyor evet.
Abi son iki gündür yaptıklarından sonra konuşmasam olmazdı.Konuş beAz önce Yasin'in yüzüne niye söylemedin dimi
Cemal Can'ın Sabriye'si de Nisa
Durup dururken ilk saldıran Evrim oldu Berkan'a. Unuttun galiba o günleri. Ne demek ne yaptı Evrim Berkan'a?Berkan, Evrim sana ne yaptı ya? Bu kadar kin niye, Barış-Nisa ile daha büyük sorunları oldu kızın onlar kadar hatta bazen onlardan daha çok reaksiyon veriyorsun. Antipatiksin.
Bencil bir de, istiyor ki herkes onla ilgilensin, onun sevmediğiyle kimse konuşmasınAbi son iki gündür yaptıklarından sonra konuşmasam olmazdı.Bir de geçenki konseyde Evrim’e oscarlık kadın demişti, kim daha oscarlık acaba.
Ne yaptı derken bu kadar kinlenecek ne yaptı? Nisa ve Barış’la daha büyük problemleri oldu Evrim’in ama o her fırsatta kıza algı peşinde maalesef.Durup dururken ilk saldıran Evrim oldu Berkan'a. Unuttun galiba o günleri. Ne demek ne yaptı Evrim Berkan'a?
Hiçbir durumda Evrim Nisa’nın önüne geçemez SMS'de, geçin o işleriBencil bir de, istiyor ki herkes onla ilgilensin, onun sevmediğiyle kimse konuşmasın
Büyük sms şimdi olsa Evrim'in oyları yükselir, Nisa'nın düşerdi. Ama yarın Evrim gidici gibi.
En az onlar kadar Berkan da problem yaşadı Evrim'le işte. Niye kinlenmesin ki. Zaten Evrim'in sorun yaşamadığı insan da yok o da ayrı bir şeyNe yaptı derken bu kadar kinlenecek ne yaptı? Nisa ve Barış’la daha büyük problemleri oldu Evrim’in ama o her fırsatta kıza algı peşinde maalesef.
Büyük SMS çok saçma, yarışmacıların o haftaki performans ve tavırlarına göre oy kullanılması lazım. Evrim şu ana kadar hiç mağduru oynamamıştı oy toplamak için o yüzden gidici çok yüksek ihtimal...Bencil bir de, istiyor ki herkes onla ilgilensin, onun sevmediğiyle kimse konuşmasın
Büyük sms şimdi olsa Evrim'in oyları yükselir, Nisa'nın düşerdi. Ama yarın Evrim gidici gibi.
Yarın Nisa reisim Evrim'i yerken ben de bu modda olacağım
Kendimi dizginleyemedim.
Evrim Nisa'yı geçer demedim, yarın Evrim elenecek zaten. Ben oylarının artıp azalma ihtimallerinden bahsettim.Hiçbir durumda Evrim Nisa’nın önüne geçemez SMS'de, geçin o işleri
Ben Elifçiyim. Diğerleri umrumda değilYarın Nisa reisim Evrim'i yerken ben de bu modda olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?