TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ben fanım evet, pek eleştirmiyorum kabul ediyorum. Ama haksız olduğu konuda da hiçbir zaman savunmadım Evrim’i. Dün onun üzerine “kusura bakma” dedi zaten Barış’a, niye bu kadar tepki veriliyor hala anlamadım.

Ve Evrim Barış’a geçenki sözleri söyledikten sonra da helallik istemiş ama nedense yayınlanmadı o görüntüler? Ben bunu sorarım...

Reactions: Dosi
Survivor senelerdir hep böyle. Bazılarının olumsuz yönlerini çok fazla göze sokup diğer kısımlarını izlettirmezler. Ben hiç bir yarışmacının tam olarak çok kötü olduğunu düşünmüyorum. O tarz algılar yapılmakta.
Yasin mesela. Ya çok kötü ya d açık iyi duyarlı biri olarak yansıtılmakta. Algı yapmak çok kolay maalesef.
Senin eleştirilerini görüyorum arada ama Barış fanları kötü taraflarını bile kör kütük savunmakta.

Reactions: dreamy
Kızın yemediği itham, hakaret kalmadı ya... Ne olursa olsun hoş değil onun da dışarıda bir hayatı var terbiye sınırlarını aşmadan eleştiri yapılabilir. Twitter’da iğrenç yorumlar var, bir de geçen biri atmış ya gelmesin diye imza topluyorlar... Utanç verici.

Reactions: Dosi