Hani bizi atmıştınOrijinali hâlâ eski yoldaşımda bulunuyor yalnız hatırlatırım@Sherlock
Beni rahat bırakın salın be
Hani bizi atmıştınOrijinali hâlâ eski yoldaşımda bulunuyor yalnız hatırlatırım@Sherlock
Avatarın öyle demiyor amaHer zaman reisin yanındaydık
Ben atmış olsam da farklı bir versiyonu mevcut bu resminHani bizi atmıştın
Beni rahat bırakın salın be
Yaptığın hainlik kolay affedilir türden değil hainlokHalaaaaaaaaaaaaaa eski yoldaşım diyor, bak halaaaaaaaaaaaaaa...
Yaptığın hainlik kolay affedilir türden değil hainlok
Reise olan desteğimizi gösteriyoruzYa ne oluyor kardeşim burada
Hangi reise... Senin dönme hızına yetişilmiyor kiReise olan desteğimizi gösteriyoruz
O da diyecek birazdanAvatarın öyle demiyor ama
Reise olan desteğimizi gösteriyoruz
Evet sen en büyük suçlusun ama gariban, mazlum gibi tanımlamalar o desteklediğin şahısa uymuyorGaribanın, mazlumun, güçsüzün yanında durmak suçsa... Ben en büyük suçluyum ulan!
Evet sen en büyük suçlusun ama gariban, mazlum gibi tanımlamalar o desteklediğin şahısa uymuyor
Dönme falan yokHangi reise... Senin dönme hızına yetişilmiyor ki
Çok yakındaÜst akıl olduğumuzu ne zaman anlayacaklar acaba.
Neler yaşandı bu süreçte, açıklaDönme falan yok
Nisa reisim oyun kazansın diye sevmiyormuş gibi yaptım ama işe yaramadıNeler yaşandı bu süreçte, açıkla
Sen reisimi bıraktığından beri paramparça oldukNisa reisim oyun kazansın diye sevmiyormuş gibi yaptım ama işe yaramadı
O konseyde Cemal Can’a sinir oldum ama şimdi Ardahan’la sarılıp vedalaşınca sinirim geçti birazSen reisimi bıraktığından beri paramparça oldukAma sen o geçen konseyden sonra sinir oldum diyordun. Bence gerçekten bıraktın, şimdi geri dönmeye çalışıyorsun
Ya boşver anlat bakalımı, reisimin atışlarını toparlaması lazım. Resmen kolsuz oldu çıktı şu son zamanlardaO konseyde Cemal Can’a sinir oldum ama şimdi Ardahan’la sarılıp vedalaşınca sinirim geçti birazreisim artık toparlanacak, yarın anlat bakalımda 7 tane bilerek herkese ne kadar güçlü olduğunu gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?