Emre Ozansoy
Moderatör
Yasin iğrenç biri olmaya başladı son zamanlarda, terbiyesiz herif. Yaptırım uygulanmalı bilerek yaptığı çok belli.
Yasin iğrenç biri olmaya başladı son zamanlarda, terbiyesiz herif. Yaptırım uygulanmalı bilerek yaptığı çok belli.
Ve buna gülebiliyorsunuz pes gerçekten...
Ters totem için saol.AHAHAHAHAHAHAHAHA. İşe yaradı, şükürler olsun.
Nisa kolsuzu vs Elif kolsuzuNeyse ki Elif Reisimden de kolsuz çıktı
İşte bu kafa yapısından çıkmamız gerek. Kötü bir şey yapmış olmaları onlara yapılan yanlışları meşrulaştırmıyor. Bu görüntü sence de çok küçük düşürücü değil mi, o kızın da ailesi izliyor evinde.İkisine de her şey müstehak!
İşte bu kafa yapısından çıkmamız gerek. Kötü bir şey yapmış olmaları onlara yapılan yanlışları meşrulaştırmıyor. Bu görüntü sence de çok küçük düşürücü değil mi, o kızın da ailesi izliyor evinde.
Yanlış ama yine de Yasin’in hareketini doğru kılmıyor bu durum, ondan bahsediyorum. Ayrıca dün Yasin bu yüzden tepki göstermişti ama belki de bu hareketiyle oyunu kaybettiler bilemeyiz.O kız hareketleri güzelmi peki dayanamadım gene oyunu bırakması doğrumu
İzlemeyi komple bıraktım olay ne bilmiyorum
Yanlış ama yine de Yasin’in hareketini doğru kılmıyor bu durum, ondan bahsediyorum. Ayrıca dün Yasin bu yüzden tepki göstermişti ama belki de bu hareketiyle oyunu kaybettiler bilemeyiz.
Bu olaya gülmeniz garip geldi...Ben şuan Yasini savunmuyorum oda yanlış ama Evrim öyle yaparsa kusura bakma Yasinde yaparhareketlerin köküne bakmak gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?