Emre Ozansoy
Moderatör
Şerlok beyciğim önce sözleriyle parçaladı, yetmedi gitti oyunda da gömdü keliMaçın devre arasında bir bakayım dedim. Reisim, keli parçaladı... @MasacRE
Şerlok beyciğim önce sözleriyle parçaladı, yetmedi gitti oyunda da gömdü keli
Sonra bu da yeterli gelmedi en son seremonide söylediği lafla toprak attı üstüne. Sercan, Cemal ile Nisa'ya ağlıyorsunuz zırlıyorsunuz psikolojiniz bozuk falan demişti öncesinde. Nisa da ona karşılık dedi ki "Psikoloji düzelebilir ama karakter asla düzelmez."
Ekli dosyayı görüntüle 86267
Elif dokunulmaz zaten, oyu artmazdı bence o yüzdenElif bu hafta oylamada yok haksızlık oldu, Acun biliyor tabi kız sakatlandı diye oyu artacak keltoş sercan 1. Olamayacak hemen müdahele etti. Ss
Bence artardıElif dokunulmaz zaten, oyu artmazdı bence o yüzden
Nisa’yla iyi değiller zaten ama bireysele dönünce Cemal’le yakınlaşabilirler.Yok ciddiyimama önceden de dediğim gibi Cemal Can ve Nisa’dan uzak durması lazım
Ben internetten izliyorum o yüzden sonradan yorum yaparımNisa’yla iyi değiller zaten ama bireysele dönünce Cemal’le yakınlaşabilirler.Bugünden itibaren yeniden konuda aktif olacağım seni de akşamları bekliyorum.
İzlemiyor musun abi, pek görünmüyorsun ortalıkta son günlerde
@Sherlock beyciğim fotoda değişikliğe gittimSeninki yeşil sana uygundu, ben de kendi rengime göre buldumBiraz da bu şekilde farklı fotolarla sürdürelim SİNERJİ'yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?