TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Maçın devre arasında bir bakayım dedim. Reisim, keli parçaladı... @MasacRE
Şerlok beyciğim önce sözleriyle parçaladı, yetmedi gitti oyunda da gömdü keli

Sonra bu da yeterli gelmedi en son seremonide söylediği lafla toprak attı üstüne. Sercan, Cemal ile Nisa'ya ağlıyorsunuz zırlıyorsunuz psikolojiniz bozuk falan demişti öncesinde. Nisa da ona karşılık dedi ki "Psikoloji düzelebilir ama karakter asla düzelmez."

Dominik'in içinde, havaalanına gidilecek ve jete binilecek.
Ne acaba ödül? Umarım Kırmızılar alır.

Utku beyciğim yeni SİNERJİ taktiği işe yaradı sanırım.

Reisim... Sana dediler ki Türkçe'n kötü, sana dediler ki sen ağlıyorsun, sana dediler ki psikolojin bozuk, sana dediler ki ayakkabı verin şuna... Ancak sen çıktın, sayılarını alman yetmiyormuş gibi bir de seremoni esnasında paramparça ettin keli ve kelin yandaşlarını... İşte bu yüzden reisim, işte bu yüzden çipil çipil gözler, işte bu yüzden Nisa ve işte bu yüzden Bölükbaşı...

Elif bu hafta oylamada yok haksızlık oldu, Acun biliyor tabi kız sakatlandı diye oyu artacak keltoş sercan 1. Olamayacak hemen müdahele etti. Ss

Geçen haftaki mavi takım çok güçsüz olmasına rağmen Acun onlara bir dokunulmazlık kazandırdı ama bu hafta takımlar eşit olmasına rağmen iki dokunulmazlığı da aynı takıma kazandırdı valla helal olsun ne diyim

Reactions: Hazem
@Sherlock beyciğim fotoda değişikliğe gittim
Seninki yeşil sana uygundu, ben de kendi rengime göre buldum
Biraz da bu şekilde farklı fotolarla sürdürelim SİNERJİ'yi

Reactions: Sherlock
@Sherlock beyciğim fotoda değişikliğe gittim
Seninki yeşil sana uygundu, ben de kendi rengime göre buldum
Biraz da bu şekilde farklı fotolarla sürdürelim SİNERJİ'yi

Mesajı şimdi gördüm Utku beyciğim, demek bu sefer de farklı fotoğraflar ile SİNERJİ yapacağız.
Reisim performansını dün itibariyle bir miktar toparlamıştı, bugün yok edecek inşallah.

Bu arada oyun başlarken birisi haber versin ya mümkünse.

Reactions: MasacRE